Al Messila, Qatar

Η Luxury Collection έχει δημιουργήσει το μοναδικό παλάτι Al Messila, A Luxury Collection Resort & Spa στη Ντόχα, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της μάρκας στο Qatar.

Μόλις 25 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Hamad και 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Ντόχα, το Al Messila είναι μια αστική όαση σχεδιασμένη να σέβεται το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Το εντυπωσιακό ‘ιδιωτικό παλάτι’ είναι μια γιορτή ενός καταπράσινου καταλύματος στην καρδιά της ερήμου, προσφέροντας εξυπηρετικό σέρβις γεμάτο με την παλιά φιλοξενία του Κατάρ.

Με ένα εκτεταμένο βοτανικό σκηνικό στην ιστορική συνοικία της Όασης της Ντόχα, το Al Messila είναι οπτικά δραματικό και εξίσου εμπνευσμένο. Οι επισκέπτες, με το που φτάσουν στο νέο ξενοδοχείο, θα μεταφερθούν στο δικό τους παλάτι, μιας άλλης εποχής.

Η πολυτέλεια υποδεικνύει τις ρίζες της στο 21ο αιώνα, όπου το τριώροφο, φωτεινό λόμπι στεγάζεται σε ένα σαλόνι που προσφέρει εκτεταμένες απόψεις του θέρετρου. Το γλυπτό μάρμαρο κάθεται δίπλα στο mashrabiya, με λεπτομέρειες από το πρωτότυπο αραβικό μοτίβο, με την αντίθεση αυτή να δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το θέρετρο διαθέτει 152 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων 30 Premium Villas, το καθένα με τη δική τους πισίνα, κήπο και προσωπική υπηρεσία μπάτλερ. Εξωραϊσμένη με τα εγγενή δέντρα Mimosa και Acacia, μαζί με μια πληθώρα ζωντανής χλωρίδας και πανίδας, η ξενοδοχειακή μονάδα Al Messila είναι η απόλυτη απόδραση μέσα σε μια δυναμική πόλη.