Το Westin Hotels & Resorts φτάνει στο Μοντερέι, Μεξικό

Το άνοιγμα του Westin Monterrey Valle θα φέρει ένα νέο κύμα ευημερίας στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού.

Η Westin Hotels & Resorts συνεχίζει τη δέσμευσή της να προσφέρει απαράμιλλη προσφορά ευεξίας στο Μεξικό με το άνοιγμα του The Westin Monterrey Valle, του πρώτου ξενοδοχείου της μάρκας στο Monterrey και του 8ου ακινήτου του στο Μεξικό. Το νέο Westin Monterrey Valle, το οποίο αποκτήθηκε από το Fibra Inn και θα λειτουργεί από το Grupo Hotelero Prisma, βρίσκεται στην καρδιά της διάσημης γειτονιάς San Pedro Garza Garcia της πόλης – μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές του Monterrey.

Αγκαλιάζοντας τους βασικούς πυλώνες της μάρκας Eat Well, Sleep Well and Move Well, το νέο Westin Monterrey Valle θα προσφέρει απαράμιλλες εμπειρίες ευεξίας για επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής που ενσωματώνουν τοπικές επιρροές σε όλα τα γαστρονομικά, σπα και σχεδιαστικά στοιχεία.

Το νέο ξενοδοχείο Monterrey θα διαθέτει 174 όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με το παγκοσμίου φήμης Heavenly Bed του Westin, το οποίο θα είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να αναζωογονήσει το σώμα και το μυαλό.

Οι επισκέπτες που επιθυμούν να παραμείνουν σε φόρμα ενώ ταξιδεύουν μπορούν να κάνουν χρήση του 24ωρου γυμναστηρίου Westin WORKOUT, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης μια εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο, προσφέροντας το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε προπόνηση. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει το χαρακτηριστικό πρόγραμμα Gear Lending, το οποίο παρέχει παπούτσια New Balance και αθλητική ένδυση για τους επισκέπτες.

Οι επισκέπτες που θέλουν να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν θα μπορούν να επισκεφθούν το Heavenly Spa του ξενοδοχείου από το Westin και να επιλέξουν από τις πιο πρόσφατες περιποιήσεις ομορφιάς. Η ήσυχη εγκατάσταση σπα θα προσφέρει μασάζ, θεραπείες φασκόμηλου, περιτυλίγματα σώματος και περιποιήσεις απολέπισης, καθώς και πισίνα υπερχείλισης και χαμάμ.

Το Westin Monterrey Valle θα προσφέρει στους επισκέπτες ευκαιρίες να απολαύσουν τις προσφορές Eat Well της μάρκας – όπως φαίνεται και στα δύο εστιατόρια. Με χώρο εκδηλώσεων άνω των 4.300 τετραγωνικών ποδιών, οι επισκέπτες θα μπορούν να οργανώσουν γάμους, κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια ή εταιρικές συναντήσεις σε οποιονδήποτε από τους σύγχρονους χώρους και χώρους συσκέψεων του ξενοδοχείου. Με γνώμονα την ευεξία, αυτοί οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι και σχεδιασμένοι για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα προσφέροντας φυσικό φως και εκπληκτική θέα στο βουνό.