Το TWA έρχεται στον ξενοδοχειακό τομέα!

Η MCR και η MORSE Development αναζωογονούν τη μαγεία του TWA Flight Center του 1962 στο αεροδρόμιο JFK, αποκαθιστώντας τη λειτουργία του, και τοποθετώντας το στο κέντρο των εξελίξεων ως πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο.

Στο κέντρο του TWA Hotel βρίσκεται το μοναδικό Flight Center του ξενοδοχείου, όπου πρόκειται να υπάρχουν εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα λιανικής πώλησης. Δύο φτερά στο ξενοδοχείο, σχεδιασμένα για να παραπέμπουν στο Flight Center, βρίσκονται πίσω από το ιστορικό κτίριο και περιλαμβάνουν 512 δωμάτια με θέα τους αεροδιάδρομους του JFK, συμπεριλαμβανομένων 44 σουίτων, το κάθε ένα διακοσμημένο με μοναδικά κομμάτια από τα μέσα του αιώνα.

Το ξενοδοχείο, ακόμη θα προσφέρει σωλήνες πτήσης προς το JetBlue Terminal, γνωστό από την ταινία Cach me If you can, αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδριάσεων, που μπορούν να φιλοξενήσουν 1400 άτομα, γυμναστήριο τεραστίων διαστάσεων με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής και 3.700 θέσεις στάθμευσης.

Ως λόμπι θα χρησιμοποιηθεί ο παλιός τερματικός σταθμός αεροπλάνων του 1962, ενώ θα δημιουργηθεί ένα νέο διώροφο κτίριο, πίσω από το ανακαινισμένο ως τα γραφεία του ξενοδοχείου. Όλοι οι χώροι, φυσικά, θα αποπνέουν ένα πνεύμα και ένα αίσθημα από την καρδιά των ‘60s.

Όταν η ανακαίνιση ολοκληρωθεί, το TWA Hotel αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, με το μεγαλύτερο λόμπι σε όλον τον κόσμο, και θα συμπεριλαμβάνει 8 εστιατόρια, έξι μπαρ και καταστήματα κάθε είδους, ώστε κάθε ένα επισκέπτης να εξυπηρετείται στο έπακρο, ενώ θα προσελκύει τόσο απλούς ταξιδιώτες, όσο και αρχιτέκτονες και λάτρεις των αεροπορικών στοιχείων. Οι επισκέπτες θα μπαίνουν στο χώρο, πατώντας κόκκινα χαλιά για να κάνουν check-in, ενώ θα οδηγούνται στους χώρους μέσω σωλήνων πτήσης. Τέλος, ανάμεσα στα υπόλοιπα στοιχεία του ξενοδοχείου θα τοποθετηθεί ένα παλιό αεροσκάφος της δεκαετίας του ‘60 και θα χρησιμοποιείται ως cocktail bar.

Η νοσταλγία θα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στο έργο αυτό, που αναμένεται να κοστίσει 265 εκατομμύρια δολάρια, και θα ολοκληρωθεί το 2019.