Το Thompson Savannah by Hyatt αναμένεται να ανοίξει το 2021

Το Thompson Savannah, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το καλοκαίρι του 2021, θα συνδυάσει το πολύχρωμο παρελθόν και το συναρπαστικό δώρο της πόλης με design που συνδυάζει ιστορικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Το έργο πραγματοποιείται σε συνεργασία της Regent Partners και της Mariner Group που εδρεύει στην Ατλάντα ως μέρος του έργου Ανατολικής επέκτασης μικτής χρήσης – δίπλα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στις όχθες του ποταμού Savannah – το ακίνητο 193 δωματίων σχεδιάζεται από την Smallwood, με εσωτερική διακόσμηση από την εταιρεία Studio 11 που εδρεύει στο Ντάλας και θα περιλαμβάνει 21 σουίτες με μπαλκόνι.

Από το παρκέ δάπεδο του λόμπι έως τη χρήση πλούσιων αποχρώσεων κοσμημάτων και βοτανικών μοτίβων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια, ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου θα εμπνευστεί από την ενδημική χλωρίδα μιας πόλης που φημίζεται για τους πολλούς χώρους πρασίνου, ενώ παραμένει αληθινή στη σύγχρονη αισθητική στα μέσα του αιώνα που έχει γίνει υπογραφή της μάρκας Thompson Hotels.

Στο κατάλυμα θα βρείτε lobby bar και lounge, εστιατόριο τριών γευμάτων και μπαρ στον τελευταίο όροφο με εξωτερικό χώρο με θέα στον ορίζοντα της πόλης.

Μια μεγάλη σκάλα στο λόμπι θα συνδέσει τους επισκέπτες σε ένα deck με μεγάλη πισίνα και ιδιωτικές ξαπλώστρες και καμπάνες. Στα δωμάτια, τα εστιακά μεγάλα έργα τέχνης πάνω από τα κεφαλάρια θα είναι δημιουργημένα από ντόπιους καλλιτέχνες, ως μέρος ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Savannah College of Art and Design (SCAD).

Τα ευρύχωρα, τύπου καμπίνας, ντους, οι νιπτήρες κλπ θα προσφέρουν στα δωμάτια μια πολυτελή αίσθηση. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων θα περιλαμβάνουν δύο αίθουσες συσκέψεων, μια αίθουσα συνεδριάσεων, μια χωριστή αίθουσα χορού και ένα σαλόνι δίπλα στην πισίνα με εξωτερικό αίθριο.