Το The Hythe ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες με ξεχωριστό δείπνο, ελίτ ορεινές περιπέτειες και διακεκριμένες δραστηριότητες στο κατάλυμα

Η Luxury Collection Hotels & Resorts, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικές ξενοδοχειακές μάρκες, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του The Hythe, ενός Luxury Collection Resort.

Ιδιοκτησία της DiamondRock Hospitality Company, το ολοκαίνουργιο πολυτελές θέρετρο στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων κάνει το ντεμπούτο του μετά από μια μεταμόρφωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων, που περιλαμβάνει μια εντελώς ανανεωμένη εμπειρία άφιξης και λόμπι, αναζωογονημένους εξωτερικούς χώρους και τέσσερις ολοκαίνουργιες γαστρονομικές προτάσεις. Το θέρετρο σηματοδοτεί το μοναδικό αλπικό θέρετρο Luxury Collection της Marriott International στη Βόρεια Αμερική.

Με 344 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 22 σουιτών και 16 ευρύχωρων κατοικιών, οι επισκέπτες βρίσκονται λίγα βήματα από τη βάση του βουνού Vail, όπου μπορούν να εξερευνήσουν μια πληθώρα υπαίθριων εμπειριών σχεδιασμένων για κάθε εποχή ή να απολαύσουν τα γοητευτικά και πολυσύχναστα πλακόστρωτα δρομάκια του Lionshead Village, που προσφέρει αμέτρητα καταστήματα και γκαλερί τέχνης.

Το Hythe χρησιμεύει ως πύλη για τις πιο συναρπαστικές και επιθυμητές εμπειρίες του Vail, είτε οι επισκέπτες θέλουν να συμμετάσχουν σε αποκλειστικές αλπικές εκδρομές είτε να αναζωογονηθούν στο σπα που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση. Εμπνευσμένο από τους θρυλικούς ιδρυτές του χιονοδρομικού κέντρου Vail, Pete Seibert και Earl Eaton, το The Hythe επαναπροσδιορίζει το γλέντι, τη συντροφικότητα και τη φιλοξενία του après ski.