Το Sheraton Hotels παρουσιάζει το νέο του όραμα στην Τουρκία με το άνοιγμα του Sheraton Istanbul Levent

Εγκατεστημένο στην οικονομική περιοχή της Κωνσταντινούπολης, το ξενοδοχείο αναμένεται να είναι ο νέος κόμβος για τη σύνδεση και τη συνεργασία των ντόπιων και των ταξιδιωτών.

Το Sheraton Hotels & Resorts, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy, αποκαλύπτει το Sheraton Istanbul Levent. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο αποτελεί παράδειγμα της παγκόσμιας μεταμόρφωσης της εμπειρίας των επισκεπτών του και παρουσιάζει βασικά στοιχεία υπογραφής από τη νέα ιδέα που στοχεύουν στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται άνετα, είτε εργάζονται, συναντιούνται ή χαλαρώνουν. Βασιζόμενος στις ρίζες του ως κοινοτικού κόμβου για ντόπιους και επισκέπτες σε εμβληματικές τοποθεσίες παγκοσμίως, η νέα προσέγγιση για το Sheraton δημιουργεί μια διαισθητική και ολιστική εμπειρία με μέρη για σύνδεση, παραγωγικότητα και αίσθηση ότι είναι κάτι.

Η γειτονιά Levent, που προηγουμένως ήταν μια τρομερή ναυτική βάση κατά την οθωμανική περίοδο, είναι τώρα η κύρια οικονομική περιοχή της Κωνσταντινούπολης, όπου οι ουρανοξύστες ανεβαίνουν μαζί με διάσημα εμπορικά κέντρα και δημοφιλή εστιατόρια. Η ζωντανή περιοχή είναι γεμάτη τέχνη και πολιτισμό, γκουρμέ φαγητό, καταστήματα και διασκέδαση. Σε βολική τοποθεσία στην καρδιά του Levent, το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο εμπορικό κέντρο Sapphire και βρίσκεται πολύ κοντά στα πολυτελή εμπορικά κέντρα Istinyepark, Kanyon και Zorlu. Το Sheraton Istanbul Levent απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και έχει άμεση πρόσβαση στις γραμμές του μετρό της πόλης που βρίσκονται στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Στην καρδιά του Sheraton Istanbul Levent βρίσκεται το λόμπι. Αυτό έχει δημιουργηθεί εκ νέου ως «Δημόσια Πλατεία» του ξενοδοχείου. έναν ολιστικό, ανοιχτό χώρο που καλεί τους ανθρώπους να έρθουν μαζί ή να είναι μόνοι μεταξύ τους, δημιουργώντας μια αίσθηση ενέργειας και ανήκειν. Με μια ροή που είναι φυσική, διαισθητική και απλή, οι επισκέπτες έχουν ό, τι χρειάζονται σε απόσταση αναπνοής, όλα σε ένα ελκυστικό σκηνικό που αισθάνεται ζεστό και άνετο αλλά εκλεπτυσμένο. Πρωτότυπα έργα τέχνης από ντόπιους καλλιτέχνες παρουσιάζονται σε όλο το ξενοδοχείο, το οποίο έχει επιλεγεί για να εμπνεύσει την οπτική έμπνευση, συμπεριλαμβανομένου του έργου από τον διάσημο σύγχρονο Τούρκο καλλιτέχνη, Seckin Prim.

Το Sheraton Istanbul Levent διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του νέου οράματος Sheraton. Αυτό περιλαμβάνει το Community Table, έναν φιλόξενο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο εργασίας στο λόμπι του ξενοδοχείου που επιτρέπει στους επισκέπτες να εργάζονται, να τρώνε και να πίνουν ενώ απορροφούν την ενέργεια του χώρου. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Sheraton να αγκαλιάζει τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργία, αυτά τα τραπέζια είναι ειδικά σχεδιασμένα με ανέσεις για να διατηρούν τους επισκέπτες παραγωγικούς, όπως ενσωματωμένο φωτισμό, πρίζες και ασύρματους σταθμούς φόρτισης. Τα Booths προσφέρουν δύο σημεία για εστιασμένη σκέψη ή βιντεοκλήσεις με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας.