Το Ritz-Carlton, Nikko ανοίγει τις πόρτες του μέσα σε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στην Ιαπωνία

Το πολυαναμενόμενο πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει ένα παρθένο καταφύγιο στην ιστορική ορεινή περιοχή του Nikko, όπου ένα πλούσιο ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον συνυπάρχει εδώ και αιώνες με τις παραδόσεις.

Η Ritz-Carlton Hotel Company ανακοίνωσε το άνοιγμα του τελευταίου ξενοδοχείου της, για να ενταχθεί στο πολυτελές χαρτοφυλάκιο Ασίας-Ειρηνικού, το The Ritz-Carlton, Nikko. Το ακίνητο – που βρίσκεται μέσα σε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO – εισάγει ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας στον προορισμό, με μια εμπειρία που χαρακτηρίζεται από έμφαση στο να βυθιστεί ο επισκέπτης στο μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Σε ιδανική τοποθεσία στην περιοχή, στο Βόρειο Κάντο της Ιαπωνίας, το The Ritz-Carlton, το Nikko βρίσκεται δυόμισι ώρες βόρεια του Τόκιο, προσβάσιμο με τρένο ή αυτοκίνητο, και είναι μια πραγματική όαση που υπόσχεται πρόσβαση σε ένα εύρος υπαίθριων δραστηριοτήτων και πολιτιστικών εμπειριών. Διαθέτει πολλούς φυσικούς θησαυρούς όπως οι καταρράκτες Kegon και μια σειρά από διάσημους βουδιστικούς ναούς και ιερά Shinto. Το Nikko, και η γύρω περιοχή, από καιρό είναι γνωστό ως ιερός τόπος και ανακηρύχθηκε ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO για την πολιτιστική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική σημασία των πλούσια διακοσμημένων ιερών και ναών της. Σκαρφαλωμένο κατά μήκος της λίμνης Chuzenji και του όρους Nantai, οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση σε σημαντικά γραφικά αξιοθέατα, όπως το Εθνικό Πάρκο Nikko, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, καθώς και στην καθορισμένη περιοχή της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Λαμβάνοντας στοιχεία από το γραφικό του περιβάλλον, το ξενοδοχείο διατυπώνει τον χαριτωμένο ιαπωνικό σχεδιασμό μέσω ενός σύγχρονου φακού για να φέρει τη φυσική ομορφιά του Nikko σε εσωτερικούς χώρους. Γήινα υλικά όπως ξύλα και πέτρες διαπερνούν την ιδιοκτησία και ενισχύονται με ροή φυσικού φωτός. Τα 94 ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι που ρέει απρόσκοπτα με ένα σαλόνι engawa, προσφέροντας έναν εκτεταμένο χώρο για τους επισκέπτες να απολαύσουν το εντυπωσιακό τοπίο γύρω από το ξενοδοχείο.