Το Ritz-Carlton New York, Central Park ολοκλήρωσε την ανακαίνισή του

Ritz

Το Ritz-Carlton New York, Central Park ολοκληρώνει την ανακαίνισή του με τους ανακατασκευασμένους χώρους και τις εμπνευσμένες εμπειρίες.

Ritz

Το επαναπροσδιορισμένο ξενοδοχείο ορόσημο της Νέας Υόρκης ολοκληρώνει τον πολυφασικό μετασχηματισμό του για να φέρει στους επισκέπτες ένα ανανεωμένο design και ανανεωμένες προσφορές.

Εμπνευσμένο από τη γοητεία της Νέας Υόρκης και τα αξιοθέατα και τους ήχους ενός από τα πιο διάσημα πάρκα στον κόσμο, το The Ritz-Carlton New York, Central Park ανακοινώνει την ολοκλήρωση της πλήρους αναζωογόνησης του ξενοδοχείου. Με σκεπτικισμό στο ύφος και το πνεύμα της Νέας Υόρκης μέσα από κάθε χώρο, το επαναπροσδιορισμένο luxury hotel έχει ξεκινήσει μια νέα κοινωνική γαστρονομική εμπειρία με το Contour, καθώς προσθέτει και νέες εμπειρίες ευεξίας και χώρους γυμναστικής.

Αυτές οι προσφορές συμπληρώνουν το Club Lounge του ξενοδοχείου, το La Prairie Spa, καθώς και δωμάτια και σουίτες, τα οποία τιμήθηκαν πρόσφατα με το Βραβείο καλύτερων δωματίων του Παγκοσμίου Ιστού του 2019 από τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes.

“Ο μετασχηματισμός που το ξενοδοχείο μας έχει δει κατά τη διάρκεια αυτού του έτους επαναπροσδιορίζει πραγματικά την πολυτέλεια στο Μανχάταν”, δήλωσε ο Winfred van Workum, γενικός διευθυντής του The Ritz-Carlton της Νέας Υόρκης, Central Park. “Συνδυάζοντας μια τολμηρή όραση και έμπνευση με τη θρυλική υπηρεσία μας, η ζωντανή ενέργεια της πόλης και του Central Park λάμπει μέσα από κάθε χώρο και προσφέρει μια νέα όαση στην καρδιά της Νέας Υόρκης”.