Το Langham, Gold Coast αναμένεται να ανοίξει το 2021

Μετά την επιτυχία του στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, η μάρκα ξενοδοχειακών μονάδων The Langham ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός ξενοδοχείου Gold Coast, 169 δωματίων καθώς και 170 διαμερίσματα, που σχεδιάστηκαν για το 2021. Βρίσκεται στον ψηλότερο από τους τρεις πύργους-ορόσημο της περιοχής και αναμένεται να προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία και περιγράφονται ως το απόλυτα πολυτελές αστικό θέρετρο.

by Above Photography

Δεδομένης της φήμης του Langham για την ασυμβίβαστη πολυτέλεια, το άνοιγμα του ξενοδοχείου θα πρέπει να προσθέσει μια ακόμη πιο φωτεινή λάμψη στην ήδη πλούσια και σύγχρονη σκηνή της παραθαλάσσιας πόλης με premium καταλύματα. Το ξενοδοχείο και οι κατοικίες θα βρίσκονται στο ίδιο κτήριο, με το ξενοδοχείο να είναι εγκατεστημένο από τον 3ο έως τον 20ο όροφο, και οι κατοικίες να είναι χτισμένες μεταξύ του 22ου και του 49ου ορόφου.

Η παράκτια τοποθεσία της Gold Coast, τα κοντινά εθνικά πάρκα και η ενδοχώρα θα ερμηνευθούν από το Studio Aria που εδρεύει στο Σίδνεϊ για την έννοια του εσωτερικού σχεδιασμού του ξενοδοχείου, ενώ η AW Holding Group θα φροντίσει την αρχιτεκτονική. Αυτό θα αντικατοπτρίζεται από μια σειρά από απαλά χρώματα, εναλλασσόμενες αποχρώσεις, γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, καθώς και λευκά ξύλα, μεταλλικά και γυάλινα υλικά.

Όσον αφορά τα δωμάτια, οι κατηγορίες θα περιλαμβάνουν 18 σουίτες με ανεμπόδιστη θέα 180 μοιρών στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης αρκετές νέες εμπειρίες φαγητού και τρόπου ζωής, που κυμαίνονται από ένα απλό καφέ “lob and go” cafe και lobby lounge, ένα pool bar και μια βεράντα με το δικό της μπαρ με θέα στον ωκεανό.