Το Hyatt Regency Al Kout Mall φτάνει τον Ιανουάριο του 2019

Hyatt Regency Al Kout Mall

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με θυγατρική της ομάδας Tamdeen για το εμπορικό κέντρο Hyatt Regency Al Kout, το οποίο θα επαναφέρει το εμπορικό σήμα Hyatt Regency στο Κουβέιτ και θα αναπτύξει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της Hyatt στο Μέση Ανατολή.

Hyatt Regency Al Kout Mall

Η ανακοίνωση σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία μεταξύ της Hyatt και του Tamdeem Group, μετά το Grand Hyatt Kuwait, το οποίο θα ανοίξει το 2020. Το Hyatt Regency Al Kout Mall βρίσκεται σε στάδιο ανακαίνισης και πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2019.

Η μάρκα Hyatt Regency προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία που θέτει όλα όσα χρειάζονται οι πελάτες κάτω από την ίδια στέγη, καθώς και πλήρες φάσμα υπηρεσιών, ανέσεων και διαμονής, που περιλαμβάνουν αξιοσημείωτες γαστρονομικές εμπειρίες, τεχνολογικές δυνατότητες συνεργασίας, χώρο εργασίας, αφοσίωση ή χαλάρωση.

Το ακίνητο θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του πολυποίκιλου Al Kout Development, του μεγαλύτερου παραθαλάσσιου, λιανικού και ψυχαγωγικού προορισμού του Κουβέιτ, που προσφέρει καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης και ψυχαγωγίας σε έναν προορισμό. Το νέο Hyatt Regency Al Kout Mall θα συνδέσει τους επισκέπτες με τις πρόσθετες προσφορές της ανάπτυξης, όπως τα Al Kout Mall, Souq Al Kout, μαρίνα Al Kout, Al Kout Fisherman’s Wharf και τον παραλιακό δρόμο Al Kout, όλα σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει πολλές περιοχές ιδανικές για την προώθηση της κοινωνικής ζωής, όπως ένα ζωντανό λόμπι, το Regency Club και μοναδικά πρωτότυπα τρόφιμα και ποτά, όπως ένα ιταλικό εστιατόριο. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια με σύγχρονο design, ολοκαίνουρια αίθουσα χορού και διευρυμένες εγκαταστάσεις συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού χώρου συνεργασίας που θα ενισχύσει τις προσφορές του ξενοδοχείου τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Ο Mohammed Jassim Khalid Al Marzouq, πρόεδρος του ομίλου Tamdeen, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την υπάρχουσα σχέση μας με την Hyatt πέρα ​​από τα σχέδια κατασκευής Grand Hyatt Kuwait. Έχουμε επιλέξει να συνεργαστούμε με την Hyatt για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτήν την ιδανική τοποθεσία, καθώς θεωρούμε ότι η μάρκα Hyatt Regency ταιριάζει απόλυτα με την επιχειρηματική και ψυχαγωγική κουλτούρα που επικρατεί στη δυναμική κατάσταση του Κουβέιτ ».