Το Hyatt Place Vacaville γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνια

Hyatt Place Vacaville

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι το Hyatt Place Vacaville, το πρώτο ξενοδοχείο της επωνυμίας στην πόλη Vacaville της Καλιφόρνιας και στην κομητεία Solano, είναι επίσημα ανοιχτό.

Hyatt Place Vacaville

Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει διαισθητικό σχεδιασμό, περιστασιακή ατμόσφαιρα και πρακτικές ανέσεις, όπως το 24ωρο γυμναστήριο και 24ωρη υπηρεσία φαγητού. Το νέο ξενοδοχείο, που ανήκει στην οικογένεια Gill & Sidhu, λειτουργεί υπό την Sunrise Palace Inc. και διευθύνεται από την Evolution Hospitality που εδρεύει στη Νότια Καλιφόρνια.

Το Hyatt Place Vacaville προσφέρει 136 ευρύχωρα δωμάτια με ξεχωριστούς χώρους για ύπνο, εργασία και παιχνίδι, καθώς και έναν άνετο καναπέ-κρεβάτι και δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο και τα δωμάτια. Ο χώρος συνάντησης προσφέρει ευέλικτο χώρο συσκέψεων και άλλων λειτουργιών άνω των 525 τετραγωνικών ποδιών, ενώ πάνω από 30.000 τετραγωνικά πόδια χώρου συσκέψεων βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο στο Sunrise Event & Banquet Centre.

Το ξενοδοχείο απέχει 20 λεπτά από το Πανεπιστήμιο Davis, 45 λεπτά από το Πανεπιστήμιο Berkeley και μόλις 35 λεπτά από το κρατικό πανεπιστήμιο του Σακραμέντο. Το Vacaville βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από γνωστές εταιρείες και αξιοθέατα, όπως το Genentech, το Kaiser, το κρατικό ταμείο, το Anheuser Busch, το εργοστάσιο Jelly Belly, το Six Flags Discovery Kingdom και το Δυτικό Σιδηροδρομικό Μουσείο.