Το Hyatt Place New York/Times Square γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνια

Το ξενοδοχείο 520 δωματίων Hyatt Place άνοιξε στη Νέα Υόρκη στην καρδιά της Times Square.

Το Hyatt Place New York City/Times Square είναι επίσημα ανοιχτό. Με 520 δωμάτια, το Hyatt Place New York / Times Square είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο Hyatt Place στον κόσμο και διαθέτει διαισθητικό σχεδιασμό, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πρακτικές ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη υπηρεσία φαγητού.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Υόρκης και απέχει λίγα βήματα από τη γραφική συνοικία Broadway. Η πλατεία Times Square βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εκατοντάδες διάσημα εστιατόρια και θέατρα, τόσο το σταθμό λεωφορείων της λιμενικής αρχής όσο και το σιδηροδρομικό σταθμό Penn, το Madison Square Garden, το Empire State Building, το Bryant Park και πολλά ακόμα αξιοθέατα.

“Καθώς η Νέα Υόρκη συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί οικονομικά, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε σε αυτήν την ορμή καλωσορίζοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το Big Apple για δουλειά ή διασκέδαση”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Benjamin Britton. “Με τους έξυπνα σχεδιασμένους κοινωνικούς χώρους και τα δωμάτια, οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να πετύχουν εύκολα ό,τι πρέπει να κάνουν ενώ βρίσκονται στο δρόμο”.

Το Hyatt Place New York/Times Square μεταξύ άλλων προσφέρει:

  • 520 δωμάτια σχεδιασμένα για ύπνο, εργασία και παιχνίδι
  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια
  • Mπαρ με ξεχωριστούς καφέδες και μπύρες υψηλής ποιότητας, καθώς και κρασιά και κοκτέιλ
  • Πρόγραμμα αναγκών για ξεχασμένα αντικείμενα που οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν, να δανειστούν ή να απολαύσουν δωρεάν
  • Χώρους Εκδηλώσεων που προσφέρουν περισσότερα από 960 τετραγωνικά πόδια ευέλικτου χώρου συνάντησης υψηλής τεχνολογίας
  • Γυμναστήριο με εξοπλισμό cardio, με οθόνη αφής LCD και δωρεάν ακουστικά.