Το Hotel Talisa εισάγεται στο χαρτοφυλάκιο της The Luxury Collection

Hotel Talisa

Το Hotel Talisa in Vail εισάγεται στο χαρτοφυλάκιο της The Luxury Collection ως ο πρώτος προορισμός ιδανικός για σκι στη Βόρειο Αμερική.

Hotel Talisa

Η The Luxury Collection, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε ότι το Hotel Talisa, ένα κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο στο χιονοδρομικό κέντρο στο Vail, Κολοράντο, έχει ενταχθεί στο λαμπερό σύνολο παγκόσμιας φήμης ξενοδοχείων. Το Hotel Talisa είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της The Luxury Collection της Βόρειας Αμερικής και αναμένεται να γοητεύσει.

Το Hotel Talisa προσφέρει κομψή πολυτέλεια σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με εσωτερικό σχεδιασμό από τον LEO A DALY, που αντικατοπτρίζει την πλούσια ιστορία του Vail και το πνεύμα της περιπέτειας του Rocky Mountain. Ένα κρυφό κόσμημα που βρίσκεται στην καρδιά της ορεινής οροσειράς Gore του Κολοράντο, το Hotel Talisa έχει σχεδιαστεί για να δίνει την αίσθηση μιας ιδιωτικής όασης, μακριά από τον έξω κόσμο.

Hotel Talisa

Πέρα από τις εκλεπτυσμένες αλπικές επιρροές στη διακόσμηση των δωματίων, τα πολυτελή καταλύματα του θέρετρου, κατανοούν τους επισκέπτες που αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες, προσφέροντας πάγκους και αποθήκευση εξοπλισμού. Οι σουίτες του Hotel Talisa είναι ιδανικές για να ξαναζήσουν οι επισκέπτες τις περιπλανήσεις της ημέρας με τους φίλους και την οικογένειά τους, καθώς το σαλόνι κάθε σουίτας διακρίνεται από καθιστικό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ τα πολυτελή μπάνια διαθέτουν εντυπωσιακό ντους με υπερμεγέθες γυαλί ή μια ανεξάρτητη μπανιέρα.

Εκτός από το σκι και το snowboarding, οι επισκέπτες του Hotel Talisa μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όλο το χρόνο, όπως ορεινή ποδηλασία, καγιάκ, πεζοπορία, snowmobiling, snowshoeing και πολλά άλλα. Το Hotel Talisa διαθέτει επίσης μια ποικιλία από αναβαθμισμένες, εξατομικευμένες ανέσεις και προγραμματισμό, όπως ένα Gourmet S’mores Butler  και πολλά άλλα.

Hotel Talisa