Το Fairfield by Marriott διπλασιάζει το αποτύπωμά του στην Ιαπωνία με οκτώ ξενοδοχεία

Τα νέα ξενοδοχεία θα βρίσκονται σε ξεχωριστούς προορισμούς στην άκρη του δρόμου «Michi-no-Eki» εμπνευσμένα από αγροτικό τοπίο, σμαραγδένια βουνά και ιστορικούς χώρους, προβάλλοντας την τοπική ομορφιά στους ταξιδιώτες.

Η Marriott International ανακοίνωσε τα προγραμματισμένα εγκαίνια οκτώ νέων Fairfield by Marriott στην Ιαπωνία, επισημαίνοντας μια τεράστια επέκταση που υπερδιπλασιάζει το μέγεθος της μάρκας στη χώρα. Το Sekisui House συνεργάστηκε με την Marriott International για την περαιτέρω ενίσχυση της πρωτοβουλίας «Trip Base» – ένα έργο που επιδιώκει την αναζωογόνηση – με το άνοιγμα ξενοδοχείων δίπλα στους σταθμούς του δρόμου «Michi-no-Eki». Το σύστημα Michi-no-Eki δημιουργήθηκε πριν από δύο δεκαετίες για να παρέχει άνετες εγκαταστάσεις ανάπαυσης για ταξιδιώτες οδικών ταξιδιών στην Ιαπωνία, που βρίσκονται κοντά σε εθνικά πάρκα και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ως μέρος του έργου Marriott Michi-no-Eki, Fairfield by Marriott Gifu Seiryu Satoyama Park, Fairfield by Marriott Gifu Mino, Fairfield by Marriott Tochigi Utsunomiya, Fairfield by Marriott Kyoto Kyotamba, Fairfield by Marriott Gifu Gujo και Fairfield by Marriott Mie Mihama αναμένεται να ανοίξουν αυτόν τον μήνα, ακολουθούμενο από το Fairfield από το Marriott Tochigi Motegi το Νοέμβριο και το Fairfield από το Marriott Kyoto Miyazu το Δεκέμβριο.

Το Fairfield βασίζεται στην ισχυρή κληρονομιά της ζεστής φιλοξενίας και την πίστη στην ομορφιά της απλότητας, δημιουργώντας ένα μέρος όπου κάθε στιγμή είναι μια φιλόξενη και αβίαστη εμπειρία για τους επισκέπτες της.

Κατά την άφιξη, ένα φιλόξενο lobby με ένα χαλαρό καθιστικό παρέχει έναν έξυπνο και ευέλικτο χώρο για τους επισκέπτες. Σχεδιασμένο τόσο για ξεκούραση όσο και για παραγωγικότητα, κάθε δωμάτιο έχει μέσο όρο περίπου 25 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει ένα άνετο κρεβάτι για έναν υπέροχο βραδινό ύπνο, καθώς και γρήγορο δωρεάν Wi-Fi. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης προαιρετικό πρωινό σε πακέτο για τους επισκέπτες στο ξενοδοχείο ή στο δρόμο.

Τα νέα ξενοδοχεία είναι τα:

  • Fairfield by Marriott Gifu Seiryu Satoyama Park (85 δωμάτια, Οκτώβριος)
  • Fairfield by Marriott Gifu Mino (54 δωμάτια, Οκτώβριος)
  • Fairfield by Marriott Tochigi Utsunomiya (87 δωμάτια, Οκτώβριος)
  • Fairfield by Marriott Kyoto Kyotamba (75 δωμάτια, Οκτώβριος)
  • Fairfield by Marriott Gifu Gujo (87 δωμάτια, Οκτώβριος)
  • Fairfield by Marriott Mie Mihama (63 δωμάτια, Οκτώβριος)
  • Fairfield by Marriott Tochigi Motegi (52 δωμάτια, Νοέμβριος)
  • Fairfield by Marriott Kyoto Miyazu (93 δωμάτια, Δεκέμβριος)