Το Courtyard Lancaster γίνεται 100% Ηλιακό

Courtyard Lancaster

Η ηλιακή συστοιχία των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων δημιουργεί όλη την ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία του ξενοδοχείου Courtyard Lancaster.

Courtyard Lancaster

Το Courtyard Lancaster γιόρτασε πρόσφατα την ολοκλήρωση μιας ηλιακής εγκατάστασης 135,200 τετραγωνικών ποδών που αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για αυτό το ξενοδοχείο. Τοποθετημένο στο Λάνκαστερ, στην Πενσιλβανία, το ξενοδοχείο των 133 δωματίων είναι το πρώτο εμπορικό σήμα της Marriott στις Η.Π.Α.που γίνεται 100% ηλιακό.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τα High Hotels να πρωτοστατούν με έναν τόσο εντυπωσιακό τρόπο. Η εγκατάσταση ηλιακών συστοιχιών του Courtyard Lancaster αποτελεί ένα συγκεκριμένο βήμα προς τα εμπρός για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα διεθνώς και την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον “, δήλωσε ο Denise Naguib, Αντιπρόεδρος της Αειφορίας και Προμηθευτικής Διαφορετικότητας για την Marriott International. “Εργαζόμενοι σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία, τους ιδιοκτήτες, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες μας, θα διατηρήσουμε υπεύθυνες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούμε στους φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί ως μέρος της πλατφόρμας βιωσιμότητας και κοινωνικού αντίκτυπου της Marriott International, Serve360, και συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό προς κάθε κατεύθυνση”.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να δουν την ποσότητα ηλιακής ενέργειας που παράγεται σε ένα νέο μετρητή πραγματικού χρόνου που βρίσκεται στο λόμπι. Λόγω του μεγέθους της, περισσότερο από δύο φορές μεγαλύτερης από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, η συστοιχία 2.700 μονάδων τοποθετήθηκε στην οροφή μιας αποθήκης πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Τόσο το ξενοδοχείο όσο και η αποθήκη βρίσκονται στο Greenfield Corporate Center, μια επιχειρηματική πανεπιστημιούπολη μικτής χρήσης με ισχυρή ιστορία βιώσιμων πρακτικών που ανήκουν στην High Properties.

“Οι πελάτες μας έχουν τώρα την ικανοποίηση να γνωρίζουν ότι μένουν σε ένα ξενοδοχείο που τροφοδοτείται πλήρως από τον ήλιο”, δήλωσε ο Russ Urban, πρόεδρος των High Hotels. “Είμαστε πιστοί στην περιβαλλοντική διαχείριση και το βήμα αυτό στις ανανεώσιμες πηγές ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντα ενός αυξανόμενου τμήματος του ταξιδιωτικού κοινού.” Ο Urban είπε ότι ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν την οθόνη του μετρητή και να υπερηφανεύονται για την επιλογή αυτού του πρώτου ηλιακού κινητήρα της Marriott στις ΗΠΑ, δεν θα παρατηρήσουν καμία διαφορά στη λειτουργία των ηλεκτρικά εξοπλισμένων ανέσεων στο ξενοδοχείο.

Η ηλιακή συστοιχία παράγει 1,239,000 kWh ενέργειας για το ξενοδοχείο, το οποίο καταναλώνει 1.177.000 kWh. Η υπερβολική ισχύς πωλείται στο βοηθητικό πρόγραμμα. Η High Hotels έλαβε επιχορήγηση ύψους 504.900 δολαρίων από την Αρχή Χρηματοδότησης της Κοινοπολιτείας (CFA) μέσω του Προγράμματος Ηλιακής Ενέργειας για την ολοκλήρωση του έργου.