Το brand Moxy Hotels φιναλίστ στα Fast Company’s 2016 Innovation by Design Awards

tn-moxy-003_living-room-3_1150-2-copy

Τα Moxy Hotels, το νέο project της Marriott International ανακηρύχθηκαν ως φιναλιστ στα βραβεία Fast Company’s 2016 Innovation by Design Awards. Η διοργάνωση για 5η συνεχόμενη χρονιά τιμά τα πρωτοπόρα σχέδια της βιομηχανίας, δίνοντας έμφαση στις καινοτόμες σχεδιαστικές ιδέες. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους designers από όλον τον κόσμο, ξεχωρίζοντας τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία ανάμεσα σε 1700 καταλύματα από 41 διαφορετικές χώρες.

Τα Moxy Hotels είναι ένα νέο και καινοτόμο brand στο χώρο της φιλοξενίας που συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και πολυτελής υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Τα Moxy Hotels απευθύνονται σε νέους, κυρίως, ταξιδευτές που θέλουν να γνωρίσουν τον τόπο που επισκέπτονται και χρησιμοποιούν την τεχνολογία ως κομμάτι του ταξιδιού τους. Γι αυτό, άλλωστε, και τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ελεύθερο internet,  τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας με Netflix, YouTube, Hulu, Pandora και Crackle, ασανσέρ… για πολλές selfie και το Moxy Digital Guestbook μέσα από το οποίο μπορούν οι πελάτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, να κάνουν check in και να επικοινωνούν με τη reception.

Το πρώτο ξενοδοχείο του brand Moxy άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2014 στο Μιλάνο και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε όλο σχεδόν τον κόσμο, σε μεγάλες πόλεις όπως το Μόναχο και  τη Νέα Ορλεάνη, ενώ στα σκαριά είναι ήδη η κατασκευή τους σε Λονδίνο, Όσλο, Νέα Υόρκη, Σιάτλ, Βερολίνο, Σικάγο και Σαν Φρανσισκο.

Δείτε τη δήλωση:
“Moxy’s ambition is to shake up the traditional economy segment,” said Vicki Poulos, Global Brand Director, Moxy Hotels. “The Moxy guest, a DIY fun hunter, wants to experience life to the fullest with a hotel environment that allows them to have an experience on their terms.  We have designed innovative spaces that are both warm and welcoming, conducive for working but also foster engagement and play for when the mood strikes.”