Το Brand JW της Marriott κάνει ντεμπούτο στη Σιγκαπούρη

Η Marriott Hotels & Resorts και το brand JW με τα luxury ξενοδοχεία, επεκτείνει το portfolio της και ανοίγει το νέο JW Marriott Hotel Singapore South Beach, το πρώτο JW στη Σιγκαπούρη.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από παλιά και νέα κτίρια, τον εσωτερικό σχεδιασμό των οποίων ανέλαβε ο βραβευμένος Γάλλος designer Philippe Starck σε συνεργασία με τους Βρετανούς αρχιτέκτονες της εταιρίας Foster and Partners. Η συλλογή των περισσότερων καλλιτεχνικών έργων που διακοσμούν το resort αξίζει πολλά εκατομμύρια και στόχος είναι να αναδειχθεί η κουλτούρα της Σιγκαπούρης. Εντυπωσιάζει ιδιαίτερα το 7 μέτρων installation του Κορεάτη καλλιτλέχνη Lee Lee Nam στο lobby, μεταξύ πολλών άλλων.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 634 δωμάτια και σουίτες αλλά και εννέα εστιατόρια και μπαρ, ανάμεσά τους το Akira Back, του γνωστού chef Akira Back, με γεύσεις από τη σύγχρονη γιαπωνέζικη κουζίνα, το Beach Road Kitchen, με τοπική κουζίνα, το Court Martial Bar and Media Bar, μία σύγχρονη και εκλεπτυσμένη με κοκτέιλς offering cocktails in refined gastropub και το μπαρ Tonic, που σερβίρει cocktails με βάση το gin.
Δείτε τη δήλωση:
“We are thrilled to welcome discerning travellers to this design-led landmark in the hub of Singapore’s arts and culture district,” said Derek Flint, General Manager, JW Marriott Hotel Singapore South Beach. “We look forward to enriching guests with a truly luxurious experience and showcasing the warm, intuitive service that is synonymous with the JW Marriott brand globally.”