Το Belmond Cadogan Hotel η νέα ιδιοκτησία της Vistuoso

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας στο Λονδίνο μπορούν να περιμένουν να ανακαλύψουν το νέο ξενοδοχείο Belmond Cadogan Hotel, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2019.

Belmond Cadogan Hotel

“Οι επισκέπτες του Belmond Cadogan Hotel θα αισθάνονται σαν να έχουν τη δική τους αποκλειστική κατοικία στο Λονδίνο “, λέει ο Albert Herrera, αντιπρόεδρος της Global Business Partnerships της Virtuoso.” Όλος 0 ενθουσιασμός αυτής της μοναδικής πόλης θα βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόρτα τους, ενώ οι ταξιδιώτες θα είναι κρυμμένοι μέσα σε αυτή την οικεία και ιστορική ιδιοκτησία, όπου η κομψότητα συνδυάζεται με εξατομικευμένες υπηρεσίες. Αυτό το εξαιρετικό νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να κερδίσουν νέες εμπειρίες”.

Belmond Cadogan Hotel

Το Belmond Cadogan Hotel θα είναι ένα σπίτι μακριά από το σπίτι στην περίφημη οδό Sloane. Τοποθετημένο ανάμεσα στην κομψή Chelsea και τη λαμπερή Knightsbridge, δίνει πρόσβαση στις δύο πιο μοντέρνες και καλλιτεχνικές γειτονιές του Λονδίνου. Το έργο των 48 εκατομμυρίων δολαρίων θα αποκαταστήσει τη μοναδική κληρονομιά της μαγευτικής ιδιοκτησίας Queen Anne Revival, που χρονολογείται από το 1887, ανακαινίζοντας πλήρως την ιδιοκτησία σε ένα σύγχρονο στιλ ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά καταλύματα του Λονδίνου. Οι πλούσιες λεπτομέρειες θα αποτίσουν φόρο τιμής και θα διατηρήσουν την κληρονομιά του ξενοδοχείου, ενώ το design θα προσφέρει μια πρωτοπόρα θέση στο ξενοδοχείο στη σύγχρονη κοινωνία του Λονδίνου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, τα δύο τρίτα των οποίων είναι σουίτες, μερικά με πρωτότυπα τζάκια. Το Belmond Cadogan Hotel βρίσκεται σε έναν ιδιωτικό κήπο όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν κάνοντας μια απόδραση στην καρδιά της Τσέλσι. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 24ωρο χώρο γυμναστηρίου, σπα με διάφορες θεραπείες και βιβλιοθήκη.

Belmond Cadogan Hotel