Το Autograph Collection Hotels παρουσιάζει το The Ben

Το Autograph Collection Hotels παρουσιάζει το The Ben, το πρώτο ξενοδοχείο Waterfront στο κέντρο του West Palm Beach. Λαμβάνοντας υποδείξεις από το εμβληματικό κτήμα Ben Trovato, το The Ben θα είναι ένα κλασικό ξενοδοχείο για μια νέα εποχή.

Η Autograph Collection Hotels ανακοίνωσε το άνοιγμα του The Ben, του πρώτου ξενοδοχείου στο κέντρο του West Palm Beach, στην προκυμαία της Φλόριντα. Το ξενοδοχείο Ben είναι μέρος του ποικίλου και δυναμικού χαρτοφυλακίου της Autograph Collection από περισσότερα από 180 ανεξάρτητα ξενοδοχεία, προσεκτικά σχεδιασμένα με όραμα και πάθος. Όπως και το The Ben, κάθε ξεχωριστό ξενοδοχείο στη συλλογή Autograph είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

Το Ben θα συμμετέχει στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο της Autograph Collection, από 18 ξενοδοχεία στη Φλόριντα, όπως το Cadillac Hotel & Beach Club που άνοιξε πρόσφατα στο Miami Beach, το Daytona στο Daytona Beach και το Fenway Hotel στο Dunedin.

Το ξενοδοχείο των 208 δωματίων, νέας κατασκευής, θα διαθέτει μοντέρνα αισθητική σχεδιασμού που αντικατοπτρίζει το πνεύμα του Ben Trovato Estate, ενός από τα αυθεντικά σπίτια του West Palm Beach. Ο Byrd Spilman Dewey, ένας από τους πιο παραγωγικούς συγγραφείς της Φλόριντα της πρωτοποριακής εποχής, έδωσε στο βικτοριανό σπίτι, του 1892,  το όνομα Μπεν Τρόβατο. Το όνομα προέρχεται από το “Se non è vero, è ben trovato”, μια ιταλική φράση που, σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει “Ακόμα κι αν δεν είναι αλήθεια, είναι μια καλή ιστορία”. Το κτήμα έβαλε το West Palm Beach στον πολιτιστικό χάρτη.

Ανακατασκευασμένο για σήμερα, το Ben διοχετεύει δημιουργικά το joie de vivre του Dewey, την αγάπη της για διασκέδαση, τα ιδιότροπα ενδιαφέροντα και τα προσωπικά του πάθη. Όπως και το Ben Trovato Estate, αυτό το νέο ξενοδοχείο είναι ένα μέρος για κοινωνικοποίηση, διασκέδαση και εργασία.

Με πρωτοπόρο την εταιρεία αρχιτεκτονικής της Νότιας Φλόριντα EoA και τον ιδρυτή και διευθυντή σχεδιασμού της, Malcolm Berg, ο σχεδιασμός του Ben συνδυάζει όμορφα τη vintage Florida με μοντέρνα στοιχεία. Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου γοητεύουν τους επισκέπτες με έναν συνδυασμό πλούσιων υφών και γήινων τόνων, με πλούσια βλάστηση που υποδηλώνει το σκηνικό της Νότιας Φλόριντα και το κλίμα που μαγεύει τον Dewey. Τα δωμάτια διαθέτουν εκλεκτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων συρόμενων βιβλιοθηκών.