Το χαρτοφυλάκιο Marriott Bonvoy επεκτείνεται σε βασικούς προορισμούς αναψυχής με το ντεμπούτο πολυαναμενόμενων νέων ξενοδοχείων το 2021

Από το Μαϊάμι έως το Μάουι, οι ταξιδιώτες μπορούν να προσβλέπουν στις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται με τις εμπειρίες που αγαπούν να απολαμβάνουν.

Μετά από μια πρωτοφανή χρονιά για την ταξιδιωτική βιομηχανία, το εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο μάρκας της Marriott Bonvoy πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του σε μια σειρά από επιλεγμένα ξενοδοχεία με επώνυμες υπηρεσίες σε εξαιρετικά περιζήτητους προορισμούς αναψυχής το 2021. Με τα ταξίδια στον ορίζοντα, τα νέα ανοίγματα – που περιλαμβάνουν το Moxy Miami South Beach, Aloft Tulum, AC Hotel by Marriott Maui Wailea, Residence Inn by Marriott Cancun Hotel Zone και Courtyard by Marriott Mazatlán Sinaloa Μεξικό – θα απαντήσουν στην αυξανόμενη ζήτηση και στην παρατεταμένη περιπλάνηση για να εξερευνήσουν οι ταξιδιώτες τον ήλιο σε μοναδικές τοποθεσίες.

Το χαρτοφυλάκιο επιλεγμένων εμπορικών σημάτων της Marriott Bonvoy έχει καθορίσει το αναπτυσσόμενο τμήμα που εξυπηρετεί τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ισορροπία μεταξύ αυτών που πραγματικά χρειάζονται και της εξάλειψης όσων είναι περιττά. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν απλοποιημένες υπηρεσίες και απλές, βολικές επιλογές για φαγητό σε συνδυασμό με την μοναδική φιλοξενία – όλα σε ελκυστικό πλαίσιο τιμών και χωρίς πρόσθετα τέλη. Οι τιμές των δωματίων περιλαμβάνουν συνήθως πρόσβαση σε βασικές ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi και γυμναστήριο.

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση της Allied Market Research αποτίμησε το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς ταξιδιών αναψυχής σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 2019 και αναμένεται να φθάσει πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Πληροφορίες από την McKinsey & Company και το World Travel and Tourism Council (WTTC) επιβεβαίωσε επίσης ότι οι αναζητήσεις σχετικά με τον ήλιο και τις παραλίες οδηγούν το δρόμο προς την ανάκαμψη μεταξύ των ταξιδιωτών των ΗΠΑ.

Τα ταξίδια αναψυχής αναμένεται να ξεπεράσουν τα επαγγελματικά ταξίδια το 2021. Πολλοί καταναλωτές σκοπεύουν να κλείσουν ταξίδια για τον εορτασμό των αναβαλλόμενων εκδηλώσεων και ορόσημων της ζωής, όπως γενέθλια, επέτειοι, γάμοι και μήνας του μέλιτος.

Οι εμπνευσμένοι ταξιδιώτες μπορούν να αρχίσουν να σχεδιάζουν την επόμενη απόδραση σε αυτά τα νέα, υπαίθρια ξενοδοχεία:

Residence Inn by Marriott Cancun Hotel Zone | Ιανουάριος 2021

Moxy Miami South Beach | Φεβρουάριος 2021

Aloft Tulum | Μάρτιος 2021

AC Hotel by Marriott Maui Wailea | Απρίλιος 2021

Courtyard by Marriott Mazatlán Sinaloa Mexico | Οκτώβριος 2021

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει το ταξίδι του προς την ανάκαμψη, η Marriott παραμένει προσηλωμένη στην εφαρμογή ενός καθαρού περιβάλλοντος που ευθυγραμμίζεται με τα πρωτόκολλα ειδικών για να νικήσει τον COVID-19. Όλα τα ξενοδοχεία θα εφαρμόσουν πρότυπα και πρωτόκολλα δέσμευσης για καθαρισμό της Marriott International που περιλαμβάνουν βελτιωμένα πρότυπα υγείας και ασφάλειας, αγκυροβολημένα από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Καθαριότητας της εταιρείας. Σε αυτά περιλαμβάνονται απαιτήσεις κάλυψης προσώπων και συνεργατών, πολιτικές κοινωνικής απόστασης, μειωμένη χωρητικότητα θέσεων για συναντήσεις, συχνός καθαρισμός χώρων υψηλής αφής, σταθμοί απολύμανσης χεριών σε όλο το ξενοδοχείο, τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και υβριδικές επιλογές συσκέψεων.