Το πρώτο ξενοδοχείο Aloft φτάνει στην Ιαπωνία

Το νέο Aloft Tokyo Ginza εισάγει τη νέα σχεδιαστική οπτική της μάρκας στη ζωντανή πόλη του Τόκιο με έντονα, φωτεινά χρώματα, ροκ κομψά έργα τέχνης και πολυ-λειτουργικούς χώρους.

Η Aloft Hotels, η μάρκα της Marriott International για λάτρεις της μουσικής και ταξιδιώτες με γνώσεις τεχνολογίας, ανακοίνωσε το άνοιγμα του Aloft Tokyo Ginza, του πρώτου ξενοδοχείου Aloft στην Ιαπωνία. Με το εξαιρετικά πρωτότυπο design που έχει δημιουργηθεί ως νεύμα στο κίνημα της νεολαίας «Miyuki-zoku» της Ginza της δεκαετίας του 1960, το Aloft Tokyo Ginza παρουσιάζει έναν μοναδικό και ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων neon, γκράφιτι και αστικής τέχνης εμπνευσμένης από την εμβληματική κουλτούρα του Τόκιο.

Το νέο Aloft Tokyo Ginza βρίσκεται στην Ginza, την πιο διάσημη περιοχή αγορών, φαγητού και ψυχαγωγίας του Τόκιο, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο Ginza Six, το πολυκατάστημα Mitsukoshi Ginza, την αγορά Tsukiji και το ιστορικό θέατρο Kabuki-za. Η γειτνίαση του ξενοδοχείου με τους σταθμούς Ginza και Higashi-Ginza παρέχει επίσης στους επισκέπτες γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε άλλες περιοχές του Τόκιο και όχι μόνο.

Σχεδιασμένο για ταξιδιώτες που λατρεύουν τους ανοιχτούς χώρους και την ανοιχτή σκέψη, το νέο Aloft Tokyo Ginza είναι ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων και πρωτότυπων έργων τέχνης. Περπατώντας στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να δουν μεγάλα γλυπτά και εννοιολογική τέχνη από διεθνείς καλλιτέχνες της Ιαπωνίας που προσθέτουν μια ευχάριστη διάσταση οπτικής γοητείας στους χώρους του ξενοδοχείου. Ο ανελκυστήρας του λόμπι είναι επίσης μια καλλιτεχνική εγκατάσταση που διαθέτει πολύχρωμα γκράφιτι.

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί 205 καλαίσθητα και φιλόξενα δωμάτια, σχεδιασμένα με γνώμονα την κομψή και καινοτόμο διάταξη σοφίτας. Με ευάερη οροφή, κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με γρήγορο και δωρεάν Wi-Fi, τηλεοράσεις 4K επίπεδης οθόνης 55 ιντσών, ενώ τα μοντέρνα μπάνια διαθέτουν καμπίνα ντους ψιλής βροχής.