Το ξενοδοχείο Nyack συμπληρώνει τη μάρκα Joie de Vivre της Hyatt

Το πολυτελές ξενοδοχείο Hudson Valley προσφέρει υπηρεσίες με γνώμονα τη χαρά, μια τοπικά εμπνευσμένη εμπειρία και εγκάρδια ηγεσία με την επωνυμία Hyatt’s Joie de Vivre Hotels και διορίζει νέα διοίκηση στο πλαίσιο του Real Hospitality Group.

Η Hyatt Hotels Corporation και η Juniper Capital Partners ανακοινώνουν το άνοιγμα του Hotel Nyack, στο παρελθόν The Time Nyack Hotel στην κοιλάδα Hudson της Νέας Υόρκης. Πρόσφατα αποκτήθηκε από την Juniper Capital Partners, το Hotel Nyack εντάσσεται σήμερα στη μάρκα τρόπου ζωής της Hyatt Joie de Vivre, εμπνέοντας το πνεύμα των παιχνιδιάρικων ταξιδιών μέσω συνδέσεων γειτονιάς.

Το Hotel Nyack βρίσκεται στην κομητεία Rockland της κοιλάδας Hudson, και προσφέρει γραφική θέα στον ποταμό Hudson και την πρόσφατα ανακατασκευασμένη γέφυρα Κυβερνήτη Mario M. Cuomo, και είναι πρόθυμο να καλωσορίσει επισκέπτες και ντόπιους με τη χαρούμενη υπηρεσία της μάρκας Joie de Vivre.

Επιπλέον, η Juniper Capital Partners διόρισε διεθνή εταιρεία διαχείρισης φιλοξενίας, Real Hospitality Group, για την επίβλεψη των εργασιών του Hotel Nyack. Η RHG προσφέρει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης για να δημιουργήσει επιτυχία και να προσφέρει μια αξέχαστη και βελτιωμένη εμπειρία επισκεπτών.

Το ξενοδοχείο 133 δωματίων με καταλύματα σε στιλ σοφίτας στεγάζεται στο πλαίσιο ενός τετραώροφου πρώην εργοστασίου, σχεδιάζει να ανακαινίσει πολλά τμήματα του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένης της γαστρονομικής του προσφοράς. Μια ανοιχτή, βιομηχανική αίσθηση και αντανάκλαση της αστικής γειτονιάς στο σύγχρονο ντιζάιν του καταλύματος προσφέρεται για το συνολικό πνεύμα και το περιεκτικό πνεύμα της μάρκας Joie de Vivre. Μια αστική στάση, λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη, όλοι οι επισκέπτες θα παρατηρήσουν πινελιές μεγαλύτερης επιρροής στη Νέα Υόρκη σε όλο το πρωτοφανές επίπεδο αριστείας και εξυπηρέτησης στο Hotel Nyack.

Το Hotel Nyack εντάσσεται επίσης στο πρόγραμμα επιβράβευσης World of Hyatt, παρέχοντας στα μέλη ευκαιρίες να απολαύσουν πολύτιμα προνόμια επιβράβευσης κατά την παραμονή σε ξενοδοχεία, υπηρεσίες φαγητού, συναντήσεις, εκδηλώσεις και πολλά άλλα ως μέρος της μοναδικής εμπειρίας διαμονής τους.