Το γραφείο του Ελ. Βενιζέλου μετατράπηκε σε boutique hotel

kerdos.gr*

Το γραφείο του Ελευθέριου Βενιζέλου στα Χανιά έγινε ένα υπέροχο boutique hotel. Στην οδό Αγγέλου 2, δίπλα από το Ναυτικό Μουσείο, δεσπόζει ένα Ενετικό κτίριο του 1600 ξεχωριστής αισθητικής και ομορφιάς. Εδώ στεγαζόταν για 24 περίπου χρόνια το δικηγορικό γραφείο του Ελευθερίου Βενιζέλου και μετά από πολλές αλλαγές, φιλοξενεί από το 2011 το ξενοδοχείο «Alcanea».

boutique hotel (2)       boutique hotel

Το ξενοδοχείο διαθέτει μόνο 8 δωμάτια. Οκτώ κομψά, μοντέρνα δωμάτια, το καθένα διακοσμημένο σε διαφορετικό στυλ, αλλά όλα τόσο φιλόξενα και όμορφα. Από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα τους θα μπορέσετε να απολαύσετε την μοναδική θέα που προσφέρει προς τον Αιγυπτιακό Φάρο, το Βενετσιάνικο Λιμάνι, το Φρούριο και την Παλιά Πόλη των Χανίων.

boutique hotel (3)         boutique hotel (4)

Η εμπειρία που σάς προσφέρει το Alcanea αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα αλλοτινών καιρών. Το υπέροχο σύμπλεγμα των μπαλκονιών και της εσωτερικής αυλής, οι καλοδιατηρημένες εξωτερικές όψεις με πελεκητή πέτρα, τα πολύχρωμα κεραμικά, τα περίτεχνα ξύλα και όλες οι διακοσμητικές λεπτομέρειες διατηρούν μια θαυμαστή ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την άνεση του σήμερα.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: kerdos.gr