Το έντονο και ζωηρό design του W Panama συνδυάζει την ιστορία με την κουλτούρα του γειτονικού τροπικού παραδείσου

Η W Hotels Worldwide, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου W στην κεντρική Αμερική. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες των πολιτειών, την πόλη του Παναμά, στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής. Το έντονο και ζωηρό design του W Panama θα συνδυάζει την ιστορία αιώνων και την κουλτούρα του γειτονικού τροπικού παραδείσου με την μοδάτη αίσθηση, που αφήνει η πόλη του Παναμά.

Η πόλη του Παναμά, είναι στην πραγματικότητα ένας δυναμικός συνδυασμός του παλιού και του καινούριου, και το ίδιο επιδιώκει και το νέο αυτό ξενοδοχείο. Το W Panama βρίσκεται, επομένως, σε μια περιοχή, που εμπνέει και συνδυάζει τόσο την δουλεία όσο και την ευχαρίστηση, το παρελθόν και το μέλλον.

Αυτόν τον συνδυασμό έχει καταφέρει να απεικονίσει και το ξενοδοχείο W μέσω των διαφορετικών χρωματικών αντιθέσεων, των ιδιαίτερων διακοσμητικών στοιχείων και την αρχιτεκτονική του χώρου. Οι επισκέπτες θα μπαίνουν σε αυτό το ξενοδοχείο από τον 15ο όροφο του ολοκαίνουριου ουρανοξύστη της περιοχής, και θα τους υποδέχεται ένα εξαιρετικό design, παιχνιδιάρικο και σύγχρονο. Το ξενοδοχείο θα αντιπροσωπεύει σε κάθε του χώρο το βιομηχανικό στυλ, που δίνουν τα containers σε συνδυασμό με τα graffiti ντόπιων καλλιτεχνών. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρίσκονται πολλές φορές τα στοιχεία των containers, όπως για παράδειγμα στο σαλόνι, στο χώρο γύρω από την πισίνα, το μπαρ κλπ.

Στις εγκαταστάσεις του W Panama θα υπάρχουν 203 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 28 εκθαμβωτικών σουιτών, πολλά από τα οποία θα έχουν θέα στη θάλασσα, κάτι που θα εμπνέει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τους κρυμμένους θησαυρούς της πόλης. Κάθε δωμάτιο ξεχωριστά χαρακτηρίζεται από σύγχρονες παραλλαγές των παραδοσιακών και χειροποίητων υφασμάτων της περιοχής, και θα περιλαμβάνουν καθρέφτες από το πάτωμα ως την οροφή, που θα προσδίδει στο χώρο την αίσθηση ότι είναι πραγματικά τεραστίων διαστάσεων.

Το W Panama θα προσφέρει στα δυο εστιατόρια του δύο εντελώς διαφορετικές γαστρονομικές εμπειρίες, που θα είναι συνδυασμένες με την τοπική κουλτούρα και τα τοπικά προϊόντα. Ύστερα από το φαγητό, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να αναζωογονηθούν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή να χαλαρώσουν στο χώρο του spa. Τέλος, ανάμεσα σε όλες αυτές τις παροχές, θα υπάρχουν και τεράστιας χωρητικότητας αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, για να μείνουν ικανοποιημένοι και οι επισκέπτες, που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εργασία τους ή ακόμη και με το γάμο τους. Όλοι οι χώροι, φυσικά, θα είναι διακοσμημένοι με εξαιρετικά έργα τέχνης ντόπιων αλλά και άλλων καλλιτεχνών, γνωστών και μη, ώστε να ταξιδεύουν τον επισκέπτη, ερεθίζοντας όλες του τις αισθήσεις και ταξιδεύοντας τον σε τόπους φανταστικούς.