Τα ξενοδοχεία Gaylord της Marriott άνοιξαν ξανά, σηματοδοτώντας μια θετική επιστροφή για τη βιομηχανία φιλοξενίας

Οι ταξιδιώτες θα βιώσουν δημιουργικό προγραμματισμό, βελτιωμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και άφθονο χώρο για social distancing.

Ένα σημαντικό ορόσημο αποτελεί, για τις επιχειρήσεις της ξενοδοχειακής βιομηχανίας των ΗΠΑ, η επιστροφή 3 μεγάλων θερέτρων. Έτοιμοι να καλωσορίσουν ταξιδιώτες φέτος το καλοκαίρι, τα Gaylord Rockies στο Κολοράντο, Gaylord Palms στη Φλόριντα και Gaylord Opryland στο Tennessee, έρχονται να συνδράμουν το Gaylord Texan που άνοιξε πρόσφατα για να προσφέρουν τέσσερις προορισμούς ξενοδοχείων και ψυχαγωγίας, με πληθώρα εμπειριών. Ο ποικίλος θερινός προγραμματισμός περιλαμβάνει φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες και ζωντανή ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες, με κοινωνική απόσταση. τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που χρειάζονται οι καταναλωτές από μια καλοκαιρινή απόδραση στο σημερινό ταξιδιωτικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα και τις Δεσμεύσεις της Marriott για σωστή καθαριότητα, τα θέρετρα θα παρέχουν βελτιωμένη τεχνολογία καθαρισμού, απολυμαντικά ποιότητας νοσοκομείου, συνοδούς αφιερωμένους στην απολύμανση συχνά και όλη την ημέρα, νέα πρωτόκολλα κοινωνικής απόστασης και εκατοντάδες νέες διαδικασίες καθαρισμού για τη φροντίδα των επισκεπτών, ενώ απολαμβάνουν τις ανέσεις των θέρετρων. Επιπλέον, ο όμιλος ιδιοκτησίας των Gaylord Hotels, Ryman Hospitality Properties, Inc. επέλεξε το Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Vanderbilt, ηγέτη στην ιατρική έρευνα, ως επίσημο σύμβουλο ευεξίας. Αυτές οι συνδυασμένες προσπάθειες θα στηρίξουν περαιτέρω τα σχέδια, τις διαδικασίες και την κατάρτιση των εργαζομένων για την υγεία και την καθαριότητα.

Οι τακτικοί επισκέπτες του Gaylord Hotels γνωρίζουν επίσης ότι η επωνυμία έχει εκπληκτικό συνεδριακό χώρο. Καθώς ο κλάδος των συσκέψεων επικεντρώνεται στον σωστό τρόπο επιστροφής στην κανονικότητα, τα Gaylord Hotels εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν νέες διαδικασίες που θα βοηθήσουν τους αρμόδιους για τη διοργάνωση συναντήσεων, να κατανοήσουν και να περιηγηθούν στις επιχειρηματικές συγκεντρώσεις τους επόμενους μήνες.

Κάθε ακίνητο έχει 400.000 τετραγωνικά πόδια ή περισσότερο χώρο συσκέψεων, και καθώς προγραμματίζονται εκ νέου εκδηλώσεις, τα ξενοδοχεία συνεργάζονται με γκρουπ για να αγκαλιάσουν και να ενσωματώσουν νέα τεχνολογία, όπως live streaming και επιλογές χωρίς επαφή. Η εφαρμογή Marriott’s Meeting Services επιτρέπει στους προγραμματιστές συσκέψεων να ζητούν προσαρμογές στην αίθουσα συσκέψεων, όπως θερμοκρασία, ρύθμιση και οπτικοακουστικές υπηρεσίες, καθώς και χρέωση αξιολόγησης και τα μέλη του Marriott Bonvoy μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Mobile Check-In μέσω της εφαρμογής Marriott Bonvoy.