Τα εγκαίνια του W Dubai- The Palm

W Dubai

Η έρημος ζεστάθηκε. Η W Hotels Worldwide, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε το άνοιγμα του W Dubai – The Palm, το οποίο βρίσκεται στο Palm Jumeirah, το μεγαλύτερο ανθρωπογενές νησί στον κόσμο και ένα από τα πιο εικονικά αξιοθέατα του Ντουμπάι.

W Dubai

Το W Dubai – The Palm είναι το νεότερο W Escapeμια παιχνιδιάρικη πινελιά της W brand στην παραδοσιακή εμπειρία του θέρετρου και πρόκειται να προσθέσει ένα νέο ρυθμό στην ήδη δυναμική πόλη. Με το μοναδικό της στυλ, το φανταστικό design και τα εκλεκτά εστιατόρια προορισμών, το W Dubai – The Palm θα λάμπει φωτεινά στην φημισμένη City of Gold.

“Όπως και η W έχει επαναπροσδιορίσει τη σύγχρονη πολυτέλεια, το Ντουμπάι είναι μια πόλη που είναι υπεύθυνη να γράφει τη δική της ιστορία, αγκαλιάζοντας το μέλλον μέσα από το σχεδιασμό, την τεχνολογία και τον παγκόσμιο πολιτισμό”, δήλωσε ο Anthony Ingham, Global Brand Leader, W Hotels Worldwide.

W Dubai    W Dubai

Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του W Dubai – The Palm γιορτάζει την εξέλιξη μιας από τις πιο δυναμικές πόλεις στον κόσμο, συνδυάζοντας άψογα τις οργανικές, φυσικές καμπύλες των ακτών με το θαύμα των γεωμετρικών γραμμών των ουρανοξυστών της πόλης. Ένα κεντρικό, πενταώροφο αίθριο περιβάλλει το Welcome Desk, δίνοντας ένα νεύμα στα ερήμικα φρούρια και ακροπόλεις. Οι χρυσές δοκοί αποτελούνται από πλαισιωμένα κιβώτια που φωτίζονται σε ολόκληρο τον χώρο, αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στάδια της σύγχρονης κατασκευής στο Ντουμπάι, μια κοινή θέα της συνεχώς μεταβαλλόμενης αστικής κωμόπολης και κάθονται πάνω σε χαλιά που απεικονίζουν τα γύρω ύδατα του νησιού.

W Dubai

 

Το W Lounge είναι μια σκηνή που βλέπει και γιορτάζει τη γνωστή αγάπη της πόλης για πολυτέλεια με διάφορα γεωμετρικά στοιχεία που μιμούνται την ακατέργαστη, φυσική μορφή του χρυσού. Μια καλλιτεχνική ερμηνεία ενός παραδοσιακού λάκκου πυρκαγιάς βρίσκεται στο κέντρο του W Lounge, υποδηλώνοντας τις φωτιές που οι φυλές των Βεδουίνων δημιουργούσαν και συγκεντρώνονταν γύρω κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στην έρημο πριν από χρόνια.

Όλα τα 350 δωμάτια και σουίτες προσφέρουν απρόσκοπτη θέα και ονειρεμένες ανέσεις. Οι καμπυλωτοί τοίχοι είναι περίπλοκοι και έτοιμοι “να αλλάξουν μορφή” όπως τα φώτα και τα χρώματα της θάλασσας σε διάφορες ώρες της ημέρας, φέρνοντας την φύση μέσα σε κάθε δωμάτιο. Τα σύγχρονα γκράφιτι κοσμούν τους τοίχους κάθε δωματίου, με στίχους στα αραβικά, από ένα τραγούδι του Λιβανέζου τραγουδιστή Fairouz.

W Dubai