Η απόλυτη πολυτέλεια στο πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων της Ελλάδας!

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα 6 αστέρων, που θα κατασκευαστεί στην Ρόδο, θα αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς για πολυτελείς διακοπές.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 1.000 δωμάτια, με μεγάλη ποικιλία, από family rooms, superior deluxe, superior, deluxe rooms, μέχρι και villas, luxury suites, suites και executive business suites.

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα έχει έκταση 95 στρέμματα και θα περιλαμβάνει 6 εστιατόρια, 9 μπαρ, conference center, fitness center spa, εσωτερική πισίνα, playrooms, private cinema, private club και kids club. Επιπλέον εντός του συγκροτήματος θα υπάρχει recreation area, water park, γήπεδα τένις, μπάσκετ, mini golf, γήπεδα 5×5 κ.α.

Σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο Bobotis & Bobotis Architechts, που έχει αναλάβει το έργο, το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο, να ανοίξει τις πόρτες του, εντός του 2018.

To concept, που αποτέλεσε η κύρια έμνευση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, είναι η Παλιά Πόλη της Ρόδου και πιο συγκεκριμένα το κάστρο της. Στην αρχιτεκτονική έχουν ενταχθεί στοιχεία, που παραπέμπουν άμεσα στο κάστρο, καθώς θα δημιουργηθεί ένα τείχος, πάνω στο οποίο ένθετα θα τοποθετηθούν εξώστες και κτιριακοί όγκοι, ως συμβολική αναφορά στις κατασκευές, που προστέθηκαν στο τείχος του κάστρου στο πέρασμα των αιώνων.