Πλήρης ανακαίνιση για το Renaissance Esmeralda Resort & Spa!

Esmeralda

Το Renaissance Esmeralda Resort & Spa φέρνει υψηλό design και μια νέα αίσθηση ανακάλυψης στην κοιλάδα Coachella, ύστερα από μια ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά από έναν δραματικό μετασχηματισμό design πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, το Renaissance Indian Wells άνοιξε επίσημα, πλέον, ως το “Renaissance Esmeralda Resort & Spa”, το πιο επαναπροσδιορισμένο θέρετρο της ερήμου. Ένα πλήρες makeover των 560 δωματίων του, συμπεριλαμβανομένων των 103 σουιτών, των ανανεωμένων διαδρόμων, ενός νέου λόμπι πολλαπλών ιστοριών, ενός κορυφαίου γυμναστηρίου, πισίνας και πολλών ακόμα χώρων.

Χτισμένο σε μια 30ετή κληρονομιά στην Indian Wells, το θέρετρο γιορτάζει την αναγέννησή του, αφήνοντας μόνο το αγαπημένο του αρχικό όνομα, και κινείται προς το μέλλον της φιλοξενίας ως Renaissance Esmeralda Resort & Spa. Ο απροσδόκητος σχεδιασμός του ξενοδοχείου, συνδυασμένος με τις διασκεδαστικές τελετές κάθε βράδυ στο μπαρ The Place και την αφοσίωση των Navigators, ενσαρκώνει το πνεύμα του τι σημαίνει Renaissance Hotels και εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα ζήσουν τα πάντα με μια νέα αίσθηση του προορισμού.

Δημιουργημένο σε συνεργασία με την φημισμένη εταιρεία σχεδιασμού SFA Design Company, το ξενοδοχείο είναι γεμάτο από μια αίσθηση έξυπνης θεατρικότητας, όπου οι χώροι εκπλήσσουν και ευχαριστούν τους επισκέπτες με απροσδόκητες στιγμές. Κατά την είσοδο στην ξενοδοχειακή μονάδα, οι επισκέπτες καλωσορίζονται αμέσως από μια νέα έγχυση φωτός, με δεκάδες κρεμαστά φώτα που αντικατοπτρίζουν τον νυχτερινό ουρανό της ερήμου.

Η μεγάλη σκάλα και η εσωτερική βρύση έχουν εκπληκτικά αναζωογονηθεί και το ανανεωμένο λόμπι προσφέρει επιπλέον κοινόχρηστους χώρους εστίασης – πολλοί με όμορφη θέα στο γύρω τοπίο. Επιπλέον, το lobby bar The Place εισήγαγε μια δυναμική προσφορά κοκτέιλ εμπνευσμένη από την έρημο και ένα πολύχρωμο και διασκεδαστικό μενού που θυμίζει τις πρώτες μέρες του Indian Wells, τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ και το Rat Pack, καθώς και τους φυσικούς κήπους της ερήμου που χαρακτηρίζουν την πόλη σήμερα.