Ξεχωριστά Τζάκια Ξενοδοχείων

τζάκια

Τον χειμώνα, ένα πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο της ξενοδοχειακής εμπειρίας είναι τα τζάκια. Αυτό συμβαίνει γιατί οι επισκέπτες έχουν ανάγκη να νιώσουν την ζεστασιά που χαρίζουν τα τζάκια τόσο σε επίπεδο θερμοκρασίας όσο και σε επίπεδο design. 

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τζάκια σε ξενοδοχειακές μονάδες, που πέρα από ζεστασιά προσφέρουν και μοναδική “θέα” στους επισκέπτες, με concept που ξεχωρίζουν.

The Chedi Andermatt

τζάκια

Σε αυτό το ξενοδοχείο, το τζάκι τοποθετείται στο κέντρο του χώρου, και έτσι γίνεται ο κεντρικός πρωταγωνιστής. Πρόκειται για τζάκια ανοικτά από όλες τις πλευρές, που επιτρέπουν τη θέα της φωτιάς από, σχεδόν, οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Chateaubriand Hotel

τζάκια

Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του τζάκι. Αυτό που έχει σημασία εδώ, είναι να τηρείται το συγκεκριμένο concept σε όλα τα στοιχεία, υλικά, διακόσμηση και φωτισμό, ώστε να υπάρχει συνοχή.

Τhe Rougemont

τζάκια

Διακριτικό με μινιμαλιστικό, αλλά ταυτόχρονα ζεστό σχεδιασμό, λόγω της χρήσης φυσικών υλικών και της παραδοσιακής εκλεπτυσμένης σύγχρονης διακόσμησης. Τα παραδοσιακά τζάκια παραμένουν τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα στους χειμερινούς προορισμούς.

Gramercy Park Hotel

τζάκια

Το τζάκι, σε αυτό το ξενοδοχείο, αποτελεί μέρος της επιβλητικής επίπλωσης. Με λίγα λόγια, σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, ενδεχομένως, πιο καλλιτεχνική.

Διαβάστε Περισσότερα: