Ξενοδοχείο Θρίλερ! Εδώ θα κοιμηθείς(;) αγκαλιά με το δολοφόνο σου!

Αδιαμφισβήτατα, πηγαίνεις διακοπές για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, να ξεχάσεις το άγχος που σε κυνηγά στην καθημερινότητά σου! Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεσαι διακοπές με έναν δολοφόνο να σε κυνηγά!

Το Hollow Hotel, ωστόσο, έχει διαφορετική αντίληψη για τις διακοπές, ίσως πιο αρρωστημένη ή πιο διασκεδαστική- για ποιον άραγε;- από τη συνηθισμένη. Το ξενοδοχείο αυτό του Λονδίνου θεωρούν πως αν κάτι υπάρχει που να αξίζει να δεις στις διακοπές σου είναι τα μοχίτο και φυσικά ένας τρελός με ένα μαχαίρι στο χέρι.

Τι προτείνουν λοιπόν; Ένα ξενοδοχείο σε στυλ, design και αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα που θυμίζει το ξενοδοχείο που χρησιμοποιούσε ο H.H.Holmes, ο πρώτος serial killer, για να σκοτώνει τα θύματά του, αφού μόνο εκεί τον ενέπνεε το περιβάλλον.

Εδώ, λοιπόν, ο επισκέπτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να το νοικιάσει για ένα βράδυ- δύσκολο να αντέξεις περισσότερο- να ξαπλώσει για να κοιμηθείς και πολύ απλά και υπομονετικά να περιμένεις τον τρόμο και τον φόβο να σε κυριεύσουν. Ένας τρελός- ευτυχώς απλός ηθοποιός- θα αρχίσει να σε κυνηγά με ένα μαχαίρι στο χέρι, κι εσύ θα πρέπει να του ξεφύγεις, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αποφύγεις και τις παγίδες και τους λαβυρίνθους που υπάρχουν στο χώρο, κι όλα αυτά εναντίον σου και υπέρ του δολοφόνου και των φονικών χεριών του!

Το όλο εγχείρημα έχει στηθεί σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα της περιοχής, η οποία έχει στήσει επιμελώς το σκηνικό με έμπνευση τα ιστορικά γεγονότα γύρω από τον πρώτο ψυχοπαθή δολοφόνο Holmes, των ΗΠΑ. Ο Holmes είχε καταφέρει να σκοτώσει 27 άτομα μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείων, και το θέμα είναι:

Εσύ θα γλιτώσεις από τον δολοφόνο σου;

Source :