Ξενοδοχείο για… γάτες!

Ποιος είπε ότι οι γάτες δεν έχουν κι εκείνες ανάγκες ανάλογες με τις ανθρώπινες ; Αυτό το ερώτημα φαίνεται να έθεσε ο Ahmad Taher και δημιούργησε το πρώτο ξενοδοχείο για εκείνες στο Ιράκ.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Ahmad Taher , φοιτητής κτηνιατρικής, λατρεύει τις γάτες και θέλησε να τις περιποιηθεί δημιουργώντας το δικό τους ξενοδοχείο στη Βασόρα του Ιράκ. Το ξενοδοχείο  ονομάζεται “4 Cats Pet Hotel” και δημιουργήθηκε για όλους εκείνους που ταξιδεύουν πολύ και που τους είναι πάντα πολύ δύσκολο να βρουν ένα μέρος για να αφήσουν τα κατοικίδια αυτά.

Μια διανυκτέρευση, που συμπεριλαμβάνει τα γεύματα, την περιποίηση τριχώματος και άλλες παροχές, κοστίζει από 4 έως 6 δολάρια. Ο χώρος περιλαμβάνει δύο δωμάτια, στα οποία οι γάτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, να κοιμηθούν, να παίξουν, να χαλαρώσουν.

Μάλιστα, δίνεται και η δυνατότητα, οι ιδιοκτήτες που έχουν αφήσει τις γάτες τους στο ξενοδοχείο να μπορούν να ενημερώνονται καθ ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για το πώς περνούν τον χρόνο τους, μέσω αποστολής φωτογραφιών μέσω WhatsApp.

Μπορεί το ξενοδοχείο για γάτες σε μια χώρα όπως το Ιράκ , που μαστίζεται από οικονομική κρίση και συρράξεις, να ακουστεί σαν περιττή πολυτέλεια. Ωστόσο, φαίνεται να προσελκύει όλο και περισσότερους ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα ο δημιουργός να σκέφτεται επέκταση του εγχειρήματος, ώστε πέρα από τα όμορφα γατάκια, να μπορέσει να φιλοξενήσει μελλοντικά, και άλλα κατοικίδια, όπως σκύλους, ακόμη και πουλιά.