Το πρώτο συγκλονιστικό ξενοδοχείο αποκλειστικά για νέους

της Ελίνας Μαμμή, thetoc.gr*

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο που άνοιξε πρόσφατα στο Άμστερνταμ και ονομάζεται «Cityhub». Αυτό το ξενοδοχείο απευθύνεται αποκλειστικά στην Generation Y (άτομα 25 – 35 ετών) δηλαδή σε ταξιδιώτες που είναι απολύτως εξοικειωμένοι με τον ψηφιακό τρόπο ζωής. Δηλαδή στη γενιά που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο 24 ώρες το 24ωρο και ζει ανάμεσα σε οθόνες αφής και γρήγορο internet.

Cityhub (3)

Το ξενοδοχείο αυτό λέγεται Cityhub και βρίσκεται σε μια παλιά βιομηχανική αποθήκη, συνδυάζοντας την ησυχία και την απομόνωση ενός ξενοδοχείου, με τις προσιτές τιμές ενός ξενώνα.

Cityhub (2)

Αποτελείται από 50 ιδιωτικές μονάδες ύπνου που ονομάζονται Hubs. Κάθε Hub είναι εξοπλισμένο με ένα άνετο διπλό κρεβάτι, Wi-Fi, ατμοσφαιρικό φωτισμό και συστήματα ήχου που οι επισκέπτες μπορούν να διαμορφώσουν μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό τους.

Cityhub (4)

Παράλληλα, κάθε Hub έχει διαμορφωθεί σε σχήμα «L», ώστε το ξενοδοχείο να είναι σε θέση να φιλοξενεί όσο το δυνατόν περισσότερα δωμάτια μέσα στον διαθέσιμο χώρο του.

Cityhub (5)

Τα κρεβάτια είναι άνετα και ευρύχωρα, προσφέροντας πολύ περισσότερα από ένα απλό hostel. Τα μπάνια, αν και κοινόχρηστα, είναι πολύ περιποιημένα.

Cityhub

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: thetoc.gr