Νέο lifestyle ξενοδοχείο θα παρουσιάσει τη μάρκα Hyatt Centric στην Γεωργία

Η Hyatt ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Alliance City LLC για την ανάπτυξη της Hyatt Centric Boulevard Batumi.

Αναμένεται να ανοίξει το 2025, και θα προσφέρει 180 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 14 σουιτών, εστιατόριο και λόμπι μπαρ, γυμναστήριο και εγκαταστάσεις σπα, καθώς και χώρο εκδηλώσεων 5.920 τετραγωνικών μέτρων.

Το Hyatt Centric Boulevard Batumi αναμένεται να σηματοδοτήσει την εισαγωγή της μάρκας Hyatt Centric στη Δημοκρατία της Γεωργίας και το ένατο ξενοδοχείο Hyatt Centric στην Ευρώπη.

Το Hyatt Centric Boulevard Batumi βρίσκεται στην αρχή της λεωφόρου Rustaveli, στον κεντρικό δρόμο του Batumi, σε έναν παραλιακό δρόμο με θέα στην παραλία Batumi. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν την καρδιά της δράσης με πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα της γειτονιάς σε κοντινή απόσταση, όπως το πάρκο Batumi Boulevard και την αρχιτεκτονική Belle Epoque της Παλιάς Πόλης. Το ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί ως μέρος της Συμμαχίας Centropolis, μιας νέας ανάπτυξης μικτής χρήσης που περιλαμβάνει διαμερίσματα κατοικιών, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Batumi και μια εμπορική και ψυχαγωγική στοά.

Το Batumi, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γεωργίας, αναδείχθηκε ο κορυφαίος αναδυόμενος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης από τα World Travel Awards το 2019 και το 2020, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για να παρουσιάσει τη μάρκα Hyatt Centric – μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες τρόπου ζωής της Hyatt – στη Γεωργία.

Η Hyatt Centric Boulevard Batumi αναμένεται να σηματοδοτήσει το ένατο Hyatt Centric στην Ευρώπη, ενώνοντας το χιονοδρομικό κέντρο Hyatt Centric La Rosiere στις Γαλλικές Άλπεις, Hyatt Centric The Liberties Dublin, Hyatt Centric Levent Istanbul, Hyatt Centric Gran Via Madrid, Hyatt Centric Milan Centrale και το Hyatt Centric Murano Venice, καθώς και το Hyatt Centric Cambridge, το οποίο πρόκειται να ανοίξει το 2021, και το Hyatt Centric Reykjavík, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2022.