Νέο ξενοδοχειακό concept με δωμάτια μόλις 8.5 τετραγωνικά!

Το Premier Inn αποκαλύπτει το νέο του concept ξενοδοχείων με δωμάτια τύπου pod, μόλις 8.5 τετραγωνικών μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης της Premier Inn, Whitbread, ξεκινάει μια αλυσίδα ξενοδοχείων, χωρίς την κλασική έννοια του ξενοδοχείου, με μικρά δωμάτια τύπου pod. Το νέο concept ονομάζεται Zip by Premier Inn, και τα νέα ξενοδοχεία θα βρίσκονται στα περίχωρα των μεγάλων πόλεων. Τα δωμάτια θα κοστίζουν από 19 δολάρια ανά διανυκτέρευση και θα είναι λιγότερο από το ήμισυ του μεγέθους ενός τυποποιημένου δωματίου Premier Inn, φτάνοντας στα 8,5 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές του Premier Inn ξεκινούν συνήθως από 49 λίρες, ενώ η πιο εξελιγμένη μάρκα του ξεκινά από 69 δολάρια το βράδυ.

Τα δωμάτια Zip έχουν δημιουργηθεί από την PriestmanGoode, τη συμβουλευτική design πίσω από καμπίνες πρώτης κατηγορίας για την Air France, τη Lufthansa και τις ελβετικές αεροπορικές εταιρείες. Τα δωμάτια διαθέτουν lightboxes, ηλεκτρικά ντους, τηλεόραση 24 ιντσών και μονά κρεβάτια που μπορούν να τοποθετηθούν μαζί για να δημιουργήσουν ένα διπλό.

Το πρώτο ξενοδοχείο Zip, με 138 δωμάτια, θα ανοίξει στην περιοχή Roath του Κάρντιφ στις αρχές του 2019. Η Whitbread έχει εξασφαλίσει μια δεύτερη περιοχή στο Southampton, όπου σχεδιάζονται 140 δωμάτια.

Τα ξενοδοχεία Zip θα έχουν κοινόχρηστους χώρους που σερβίρουν πρωινό από 3,95 δολάρια και μετατρέπονται σε μπαρ τα βράδια και θα υπάρχει ένα δωμάτιο σιδερώματος σε κάθε όροφο. Τα δωμάτια δεν καθαρίζονται καθημερινά, αλλά μπορεί να αγοραστεί πρόσθετος καθαρισμός για 5 δολάρια ανά ημέρα. Η εταιρεία έχει σχεδόν 800 ξενοδοχεία Premier Inn, συμπεριλαμβανομένων μερικών στη Γερμανία και τη Μέση Ανατολή. Έχει 10 κόμβους – επτά στο Λονδίνο και τρεις στο Εδιμβούργο.