Νέο ξενοδοχειακό concept για την Marriott International

concept Marriott

Η Tribute Portfolio, της Marriott International, εισάγει ένα νέο concept με την δημιουργία του θερέτρου Natra Bintan στο Tropical Bintan Island.

Το Tribute Portfolio, το νεότερο σήμα μάρκας της Marriott International και η αυξανόμενη παγκόσμια οικογένεια των ξεχωριστών και ανεξάρτητων ξενοδοχείων που σχεδιάστηκαν από το πάθος για μαγευτικό design και την προσπάθεια να δημιουργηθούν ζωντανές κοινωνικές σκηνές τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους, ανακοίνωσε το άνοιγμα του Natra Bintan, στον εξωτικό κόμβο του νησιού Bintan, του αρχιπελάγους Riau της Ινδονησίας.

Το Natra Bintan, εμπνευσμένο από τις αραβικές του καταβολές, που εξισώνει την ευτυχία και την ηρεμία, είναι μια προσωποποίηση της εμπειρίας που γεμίζει την έννοια της ύπαρξης μιας φύσης. Συνολικά 100 σκηνές με θέμα το σαφάρι είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους ταξιδιώτες, στη μέση της παρθένου φύσης. Καταλαμβάνοντας πάνω από 40 τετραγωνικά μέτρα, κάθε σκηνή είναι προσεκτικά σχεδιασμένη με μοντέρνο στυλ, και έχει κατασκευαστεί με πλούσιο κήπο και αίθριο, κρεβάτι με ουρανό και κλιματισμό. Εξοπλισμένα με τηλεόραση LCD και σύνδεση Wi-Fi, αυτά τα δωμάτια- σκηνές θα κρατήσουν τους επισκέπτες συνδεδεμένους με τον κόσμο, ενώ οι ίδιοι θα απολαύσουν μια εκπληκτική ζωή στο νησί.

concept Marriott

Μέσα στο ειδυλλιακό Chill Cove στο Treasure Bay, ο πρώτος προορισμός αναψυχής του Bintan προσφέρει μια εκπληκτική λιμνοθάλασσα και πολλές πισίνες από τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ευρύ φάσμα θαλάσσιων σπορ.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει, επίσης, στους επισκέπτες του ένα πακέτο “all inclusive” με μοναδικές εμπειρίες προορισμού, επιμελημένο για να γοητεύσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Αυτά τα πακέτα φιλοδοξούν να προσφέρουν κάτι για όλους από την περιπέτεια, τη φύση μέχρι τη φροντίδα για εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.