Νέο ξενοδοχείο αναμένεται από την Marriott μέχρι το 2023 στη Σαουδική Αραβία

Η Marriott International δημιουργεί το μεγαλύτερο Fairfield World Marriott Hotel στη Μέκκα, στη Σαουδική Αραβία. Το ξενοδοχείο των 2.600 δωματίων θα είναι το μεγαλύτερο Fairfield και το πρώτο στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η Marriott International ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει μια συμφωνία ορόσημο με Nahdet Al-Mashaer να ανοίξει ένα ξενοδοχείο, 2.600 δωματίων, Fairfield by Marriott στη Μέκκα. Η συμφωνία αναμένεται να παραδώσει το πρώτο ακίνητο Fairfield by Marriott στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο Fairfield στον κόσμο και να φέρει ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στον αναπτυσσόμενο θρησκευτικό προορισμό της Μέκκας. Η κατασκευή του Fairfield από το Marriott Makkah Al Naseem έχει ήδη ξεκινήσει και το ξενοδοχείο αναμένεται να είναι έτοιμο να ανοίξει το 2023.

Το Fairfield πρόκειται να αποτελείται από πέντε πύργους στην περιοχή Al Naseem και σε κοντινή απόσταση από το Μεγάλο Τζαμί. Τα σχέδια απαιτούν 2.600 καλά εξοπλισμένες, ευρύχωρες, μοντέρνες σουίτες που θα χωρίζουν χώρους εργασίας και ύπνου. Οι κοινόχρηστοι χώροι αναμένεται να χαρακτηρίσουν την αισθητική “Σύγχρονης ηρεμίας” της μάρκας Fairfield, η οποία αγκαλιάζει ανοιχτές διατάξεις, πολυλειτουργικό χώρο και φυσικό φως. Τα σχέδια απαιτούν επίσης ανέσεις όπως το δωρεάν ζεστό πρωινό και καφέ, το γυμναστήριο και μια αγορά λόμπι που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Όταν θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, το ακίνητο αναμένεται να καλωσορίσει τους ταξιδιώτες, που θέλουν να επισκεφθούν την πόλη είτε για θρησκευτικούς λόγους είτε για τις επιχειρήσεις, με φιλική εξυπηρέτηση και άνετους χώρους που προσφέρουν την ευελιξία στην εργασία και ξεκούραση. Η Εγγύηση Fairfield της μάρκας προσφέρει μια απλή υπόσχεση για να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη μια φιλόξενη και αβίαστη εμπειρία. Η μάρκα Fairfield by Marriott διαθέτει σήμερα περισσότερα από 1.000 ανοικτά ξενοδοχεία στις ΗΠΑ, καθώς και τη Λατινική Αμερική, το Μεξικό και την Ασία.