Μοναδικό Hotel design concept no3: Good Hotel Group

design concept

hotelieracademy.gr*

Σε ποιον δεν αρέσει ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με ένα όμορφο design concept;

Η απάντηση είναι σίγουρα γνωστή. Όλοι θυμούνται όλα εκείνα τα υπέροχα μέρη στα οποία είχαν μείνει στο παρελθόν. Ωστόσο, τι είναι εκείνο που κάνει αυτα τα ξενοδοχεία να ξεχωρίζουν, και να διαφοροποιούνται, αποτελώντας μια κατηγορία από μόνα τους σε μια πολυπληθή και ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτή των ξενοδόχων;

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε ένα από τα πιο όμορφα hotel design concept που κλέβει την παράσταση, αποδεικνύοντας πώς το σωστό και καλά μελετημένο design κάνει τη διαφορά!

Good Hotel Group- “Όραμα & Ιστορία” 

Το Good Hotel, αποτελεί μια pop-up brand ξενοδοχείων και προτείνει υψηλού επιπέδου διαμονή για καλό σκοπό.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για έναν ιδιαίτερο τύπο μη κερδοσκοπικής εταιρείας, η οποία επανεπενδύει όλα τα κέρδη της, εκπαιδεύοντας ανειδίκευτους ντόπιους και προσφέροντάς τους μια πραγματική προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον. Η αποστολή του ξενοδοχείου, λοιπόν, είναι σχετικά απλή, καθώς προσπαθεί να συνδυάσει το επιχειρείν με τις καλές πράξεις και την ποιότητα. Με λίγα λόγια, αναβαθμίζει το design με στοιχεία φιλικά προς το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο.

Πρόκειται, επομένως, για μια καινοτόμα κατηγορία hotel design concept που ξεχωρίζει. Το στοιχείο που ξεχωρίζει περισσότερο είναι το Όραμα, το οποίο μπορεί να χαρακτηρίζει πέρα από τη λειτουργία και το design προσφέροντας μια μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία στους επισκέπτες. 

(*)  Πηγή: www.hotelieracademy.gr, The most up-to-date Hotelier Knowledge Source