Μοναδικό Hotel design concept no1: Faena Hotel Miami Beach

hotelieracademy.gr*

Σε ποιον δεν αρέσει ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με ένα όμορφο design concept;

Η απάντηση είναι σίγουρα γνωστή. Όλοι θυμούνται όλα εκείνα τα υπέροχα μέρη στα οποία είχαν μείνει στο παρελθόν. Ωστόσο, τι είναι εκείνο που κάνει αυτα τα ξενοδοχεία να ξεχωρίζουν, και να διαφοροποιούνται, αποτελώντας μια κατηγορία από μόνα τους σε μια πολυπληθή και ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτή των ξενοδόχων;

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε ένα από τα πιο όμορφα hotel design concept που κλέβει την παράσταση, αποδεικνύοντας πώς το σωστό και καλά μελετημένο design κάνει τη διαφορά!

Faena Hotel Miami Beach- Μοναδικό, παιχνιδιάρικο design, με μεγάλη έμφαση στο lifestyle”

Το μοναδικό ξενοδοχείο των ΗΠΑ, Faena Hotel Miami Beach, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ξενοδοχείου που περιστρέφεται γύρω από την τέχνη, το στιλ και το έντονο και πολύχρωμο design. Η τοποθεσία και η γύρω εικόνα σίγουρα συμβάλλουν με τον τρόπο τους.

Στην πραγματικότητα το Faena Hotel είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ξενοδοχείο, καθώς πρόκειται για ένα πολιτιστικό συγκρότημα με μοναδικό design στα δωμάτια, εστιατόρια με πολυβραβευμένους σεφ, ένα θέατρο σε στιλ cabaret με καθημερινές βραδινές παραστάσεις και ένα μεγάλο, ‘καλλιτεχνικό’ σπα για χαλάρωση.

Οι χαρακτηριστικοί μπάτλερ του ξενοδοχείου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κάθε δωμάτιο και είναι υπεύθυνοι για να ικανοποιούν κάθε ανάγκη όλων των επισκεπτών, οι οποίες δεν καλύπτονται απλά, αλλά υπερβαίνουν κάθε προσδοκία. Επίσης, στη δημιουργία μιας συνολικής εντύπωσης retro-glam του ξενοδοχείου, συμβάλλουν ακόμα και οι στολές του προσωπικού, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Faena Art.

Τα βασικά σημεία αναφοράς για αυτό το hotel design concept είναι το γεγονός ότι οι  επισκέπτες βιώνουν το concept του ξενοδοχείου σε κάθε επίπεδο. Με λίγα, λόγια, η απόλυτη συνοχή κατά την εκτέλεση του concept αυτού του ξενοδοχείου, εγγυάται μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα.

(*)  Πηγή: www.hotelieracademy.gr, The most up-to-date Hotelier Knowledge Source