Το Hyatt Frisco άνοιξε τις πόρτες του!

Με τις ξενοδοχειακές μονάδες να βρίσκονται  στο προσκήνιο λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, οι διευθυντές ξενοδοχείων καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι ακολουθούνται οι οδηγίες για την προστασία της υγείας και το Hyatt Regency Frisco δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το Hyatt Regency Frisco 18 ορόφων και 303 δωματίων άνοιξε την 1η Ιουνίου 2020. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Stonebriar Center, στη διασταύρωση του Preston Road και του αυτοκινητόδρομου Sam Rayburn.

«Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας είναι το κύριο μέλημά μας και το Hyatt Regency Frisco / Dallas θα ακολουθήσει όλες τις δηλωθείσες από την κυβέρνηση και CDC κατευθυντήριες οδηγίες και τις οδηγίες που προτείνονται μέσω της Hyatt Global Care and Cleanness», Lance Ο Stumpf, γενικός διευθυντής. «Το Hyatt Regency Frisco είναι αφιερωμένο στην ευημερία των επισκεπτών του είτε το επισκέπτονται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή».

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει ένα συνεδριακό κέντρο 27.500 τετραγωνικών ποδιών που περιλαμβάνει τις αίθουσες χορού Regency και Junior και επιπλέον χώρους ξεκούρασης, ένα μεγάλο λόμπι μπαρ, δύο εστιατόρια και μια δημόσια βιβλιοθήκη 3.000 τετραγωνικών ποδιών που θα είναι προσβάσιμη στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους κατοίκους της πόλης.

Το νέο Hyatt Regency Frisco σχεδιάστηκε από την HKS Inc. Architects. Η Brasfield & Gorrie είναι εργολάβος του έργου και διαχειριστής κατασκευών. Ο εσωτερικός σχεδιασμός αναγνωρίζει την κληρονομιά του Βόρειου Τέξας και του Frisco, ενώ προσβλέπει στο λαμπρό του μέλλον. Ανοιχτό, φρέσκο ​​και φιλόξενο χαρακτηρίζει τη σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας.