Κλείνει οριστικά ξενοδοχείο της Marriott για οικονομικούς λόγους εξαιτίας της πανδημίας

Το Times Square Edition, ένα ξενοδοχείο στο Μανχάταν που άνοιξε τον περασμένο χρόνο, θα κλείσει μόνιμα τον Αύγουστο, καθώς η πανδημία του κορονοϊού επιβραδύνει τον τουρισμό, ενώ το ξενοδοχείου αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες.

Εκπρόσωπο της Marriott International Inc., αναφέρουν ότι «έχει δοθεί εκ των προτέρων ειδοποίηση σε υπαλλήλους και συνεργάτες» ότι αναμένει να σταματήσει τη λειτουργία του ακινήτου στις 13 Αυγούστου ή πολύ κοντά σε αυτήν την ημερομηνία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται υπό τον Όμιλο Marriott, αλλά αποτελεί ιδιοκτησία της Maefield Development. Η Marriott προειδοποίησε την εταιρεία διαχείρισης τον Μάρτιο ότι λόγω του ελλείμματος που παρουσίασε εξαιτίας της πανδημίας θα μπορούσε να αθετήσει την υπογεγραμμένη σύμβασή τους.

Η μάρκα Edition – που δημιουργήθηκε από τον ξενοδόχο Ian Schrager και Marriott – άνοιξε το ξενοδοχείο 452 δωματίων πέρυσι στην 20 Times Square. Το έργο μικτής χρήσης, που εκτιμήθηκε μόλις στα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει σημαντικό ψηφιακό σήμα και χώρο λιανικής.