Η Zeus International απέκτησε την εταιρεία μίσθωσης του ξενοδοχείου Hilton Garden Inn Milan

Η Zeus International, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο Consulting, Management και Development Services Hospitality Group στη Νότια Ευρώπη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη επιτυχημένη εξαγορά στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Ο όμιλος, συγκεκριμένα, προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Malpensa Gestioni, μισθωτή of the Hilton Garden Inn hotel στο Μιλάνο, στην περιοχή του αεροδρομίου Malpensa.

Ο όμιλος Zeus International ήταν επίσης σύμβουλος ξενοδοχείων της Prodea Immobiliare, θυγατρικής της PRODEA Investments, η οποία απέκτησε το ακίνητο από την Aquileia Capital. Η Aquileia Capital, της οποίας η Zeus International ήταν επίσης σύμβουλος ξενοδοχείου, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ιταλία και η PRODEA είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, με επιλεκτική παρουσία στην Ιταλία.

Hilton Garden Inn

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα απέχει μόλις 7 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa (ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα διεθνή αεροδρόμια στην Ευρώπη, λίγο έξω από την πόλη του Μιλάνου), και είναι ιδανικό τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για διαμονή αναψυχής. Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο μοναδικής αισθητικής ομορφιάς που αποτελεί το σταυροδρόμι για όσους επιλέγουν να μείνουν κοντά στην πόλη του Μιλάνου, δίπλα στην περιοχή του αεροδρομίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 207 δωμάτια, ένα εστιατόριο χωρητικότητας 150 ατόμων και ένα καφέ-μπαρ.

Ταυτόχρονα, οι κορυφαίες συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, που αποτελούνται από πέντε αυτόνομες αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες με την κατάλληλη τεχνολογική υποδομή, μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 700 άτομα, καθιστώντας το ξενοδοχείο την πιο ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς σκοπούς, ενώ στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο και το αεροδρόμιο.