Η TUI Group επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της μέσα στο 2019

Η TUI Group επεκτείνει το διεθνές χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της, με τον αριθμό τους να αυξάνεται σε πάνω από 100 σε 16 χώρες διεθνώς, ενώ κάνει και το ντεμπούτο της στη Σαντορίνη, με το πρώτο concept hotel brand.

Η TUI Group αναμένεται, λοιπόν, να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της μέσα στο 2019 με την προσθήκη 15 νέων ξενοδοχειακών μονάδων, 12 νέων TUI Sensimar και τριών νέων TUI Family Life. Στο πλαίσιο αυτής της επέκτασης, στη Σαντορίνη θα υπάρχει στο εξής το TUI Sensimar Meltemi Blue, ενώ στην Τουρκία το TUI Sensatori Barut Fethiye Resort  θα επεκταθεί με την κατασκευή ενός νέου κτιρίου.

«Για τα τρία διεθνή εμπορικά σήματα ξενοδοχείων μας, σχεδιάζουμε να επιτύχουμε έντονη ανάπτυξη σε συνεργασία με τους τοπικούς μας εταίρους. Τα ξενοδοχεία μας, προσφέρουν τη φημισμένη ποιότητα της TUI και μια μοναδική εμπειρία διακοπών, με αποτέλεσμα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, και υψηλά ποσοστά πληρότητας στα ξενοδοχεία. Η TUI θα συνεχίσει να θέτει πρότυπα για την τουριστική βιομηχανία στο μέλλον», δήλωσε ο Sebastian Ebel, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του TUI Group που είναι υπεύθυνος για τα Hotels & Resorts. «Επίσης, συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία στον τομέα των ξενοδοχείων περαιτέρω με τα σήματά μας TUI Blue, Robinson και TUI Magic Life, αλλά και τους μακροχρόνιους συνεργαζόμενους εταίρους μας, όπως ο Riu».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά από τα 15 νέα ξενοδοχεία, που να ανοίξουν τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό μέσα στο 2019, βρίσκονται σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Τουρκία, αλλά και η Ιταλία, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Κροατία.