Η Ruby Hotels ανακοινώνει τα μελλοντικά της σχέδια

Ruby

Η μάρκα ξενοδοχείων του Μονάχου, Ruby Hotels, ανακοίνωσε σχέδια για άνοιγμα επιπλέον οκτώ ξενοδοχείων μέχρι το 2020.

Ruby

Η Ruby Hotels πρωτοπορώντας με την έννοια «Lean Luxury» επιχειρεί να κερδίσει νέο έδαφος στη διεθνή ανάπτυξη ξενοδοχείων, καθώς ανακοινώνει ότι θα προσθέσει οκτώ νέα ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της μέχρι το 2020.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο σήμερα διαθέτει έξι ξενοδοχεία, σχεδιάζει να επεκτείνει το εμπορικό σήμα σε διεθνή ύδατα με ένα ξενοδοχείο που θα ανοίξει στη Βρετανία, το οποίο θα ανοίξει στη ζωντανή περιοχή της Southbank, το φθινόπωρο του 2019. Επιπλέον, ο Όμιλος ετοιμάζεται να ανοίξει ξενοδοχεία σε περιοχές όπως η Ζυρίχη, η Κολωνία, η Φρανκφούρτη και η Σαγκάη πριν από το τέλος του 2020.

Ruby

Το μοντέλο «Lean Luxury» αποφεύγει τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου που συνδέονται συνήθως με ιδιόκτητες κατοικίες, όπως εστιατόρια, μίνι μπαρ και υπηρεσία δωματίου. Αυτά αντικαθίστανται από κοινόχρηστους χώρους που σερβίρουν ένα βιολογικό πρωινό χωρίς την ανάγκη ενός σεφ ή πλήρους κουζίνας, καθώς και μηχανημάτων αυτόματης πώλησης.

Τα δωμάτια που στεγάζονται κάτω από κάθε ιδιοκτησία απεικονίζουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Κάθε δωμάτιο είναι πολυτελές, λευκό και καθαρό, με ισχυρές εσωτερικές δηλώσεις στον φωτισμό και τα εξαρτήματα. Εν τω μεταξύ, οι εγκαταστάσεις όπως ένα 24ωρο μπαρ, συνεργαζόμενοι χώροι, ένα κινηματογραφικό θέατρο μπουτίκ και ένα στούντιο γιόγκα προσελκύουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη και τις σύγχρονες τρέχουσες τάσεις ταξιδιώτη.

Οι κοινόχρηστοι χώροι σε όλα τα ξενοδοχεία ισορροπούν μια βιομηχανική εμφάνιση και αίσθηση με ένα ξεχωριστό μουσικό θέμα που διαπνέει όλη την έκταση. Οι διάδρομοι, από την άλλη πλευρά, είναι παιχνιδιάρικοι, με ζωντανές αναδύσεις χρώματος στο χαλί που κυριαρχεί στο χώρο.

Ruby

Τα αρθρωτά αρχιτεκτονικά σχέδια αξιοποιούν το χώρο, ενώ οι ευέλικτες, ασυνήθιστες διατάξεις και οι έξυπνες τεχνολογικές λύσεις επιτρέπουν στην ομάδα ξενοδοχείων να καταλαμβάνει ακίνητα που παραδοσιακά θεωρούνται ακατάλληλα για ξενοδόχους, χωρίς να διακυβεύεται η εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες.

Η τεχνολογία είναι επίσης ένα σημαντικό θέμα που διερευνάται σε όλα τα ακίνητα. σε κάθε δωμάτιο οι επισκέπτες θα βρουν ένα προσωπικό tablet PC και smartphone προ-φορτωμένο με τοπικούς οδηγούς πόλεων του Ruby Hotels, εφαρμογές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και απεριόριστα δεδομένα και κλήσεις, ενώ ένα μοναδικό σύστημα self-check-in για να μειώσετε το χρόνο check-in κάτω από ένα λεπτό.