Το Moxy Mexico City έρχεται το 2022!

Το Moxy Mexico City, με 120 καλαίσθητα δωμάτια, γεμάτους κοινωνικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της λεωφόρου Reforma, αναμένεται να ανοίξει το 2022.

Η Marriott International ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει σύμβαση με την Grupo Elise για να κάνει το ντεμπούτο της εταιρίας Moxy Hotels, με 120 δωμάτια. Η ιδιοκτησία θα βρίσκεται στο Chapultepec κοντά στην γειτονιά Roma Norte, που χαρακτηρίζεται από μια σύγχρονη σκηνή τέχνης, hipster κουλτούρα και ζωντανή νυχτερινή ζωή. Η κατασκευή του Moxy Mexico City αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2020, ενώ το άνοιγμα αναμένεται το 2022.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να διαθέτει 120 μικρά αλλά ζεστά δωμάτια με στοιχεία σπιτιού και έπιπλα υψηλής τεχνολογίας, που αγκαλιάζουν τον σημερινό ταξιδιώτη. Ο σχεδιασμός έχει επίσης ως στόχο να συμπεριλάβει τους δημόσιους χώρους ως το κέντρο δραστηριότητας για τους επισκέπτες με μια βιομηχανική κομψή εμφάνιση, τολμηρό προγραμματισμό και κοινόχρηστα τραπέζια που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες σύνδεσης.