Το 2024 αναμένεται νέο W Hotel στο Κάιρο

Σχεδιασμένο για να ανοίξει το 2024, το W Cairo αναμένεται να φέρει για πρώτη φορά το W Brand Hotels στο Κάιρο.

Η Marriott International ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με την Landmark Sabbour για να φέρει το θαυμαστό design, την υπογραφή Whatever / Whenever υπηρεσία και τον καινοτόμο προγραμματισμό στο Κάιρο, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση πολυτέλειας στην Αίγυπτο. Αναμένεται να ανοίξει το 2024, το W Cairo θα βρίσκεται σε 300.000 τ.μ. στην αναδυόμενη περιοχή του Νέου Καΐρου που διαθέτει εμπορικούς χώρους, εμπορικά και οικιστικά τμήματα.

Σε απόσταση μόλις 25χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου, το νέο ξενοδοχείο θα προσθέσει τη δική του ζωντανή εμπειρία W στο υπερσύγχρονο αστικό τοπίο του Νέου Καΐρου. Γνωστός για την αναζήτηση νέων / επόμενων προορισμών σε αγορές που αξίζουν τον κόπο σε όλο τον κόσμο, το W είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους επισκέπτες και τους ντόπιους στο νέο κτίριο, καθώς η φήμη της πόλης για πρωτοποριακό σχεδιασμό μεγαλώνει τόσο γρήγορα όσο ο ορίζοντας.

Όταν το W Hotel Cairo ανοίξει το 2024, το ξενοδοχείο θα ενσωματώσει το έργο της W Hotels, με Spa και Fitness Center, μαζί με 350 εκπληκτικά δωμάτια και σουίτες. Το ξενοδοχείο αναμένεται επίσης να προσφέρει πολλαπλές αίθουσες για φαγητό και ποτό, άφθονο χώρο για κοινωνικοποίηση, καθώς και χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνουν ένα Great Room 500 τετραγωνικών μέτρων.