Η Marriott International δίνει οικολογική γεύση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με το Element Me’aisam.

Η Marriott International ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία των Element Hotels στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, καθώς και το άνοιγμα του Element Me’ aisam στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το τελευταίο, που ανήκει και διαχειρίζεται από την Dubai Properties, πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα ελκυστική πρόταση για διακοπές μικρής και μεγάλης διάρκειας μέσα στην πόλη με οικολογικό αίσθημα και καινοτόμο προγραμματισμό.

“Ένας αναγνωρισμένος ηγέτης της βιομηχανίας της φιλοξενίας με οικολογική χροιά, η Element προωθεί μια ισορροπημένη ζωή με έμφαση στην ευεξία και τη βιωσιμότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι με το ντεμπούτο της μάρκας σε μια πόλη όπως το Ντουμπάι, όπου η βιωσιμότητα παραμένει βασική σκέψη σε όλους τους τομείς”, δήλωσε ο Alex Kyriakidis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, στη Μέση Ανατολή και Αφρική, της Marriott International.

Ειδικά σχεδιασμένο για τον δραστήριο και ευαισθητοποιημένο ταξιδιώτη της εποχής, η Element συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των ταξιδιών μεγάλης διάρκειας με τη φιλοσοφία του design, που εμπνέεται από τη φύση και είναι καθαρή, μοντέρνα και λαμπερή. Μάλιστα, το Element Me’ aisam αποτελεί ένα πράσινο ξενοδοχείο από τα θεμέλια ως τη κορυφή, και έχει υιοθετήσει το φυσικό φως, τους ανοιχτούς χώρους και πιο βιώσιμες και οικολογικές επιλογές για τον τρόπο ζωής, διαμονής και εξυπηρέτησης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 168 φωτεινά studios και σουίτες, με μοναδικό και χαλαρό design, πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα και μπάνιο εμπνευσμένο από τις υπηρεσίες spa. Επιπλέον, τα δωμάτια στο ξενοδοχείο αυτό είναι εξοπλισμένα με το SPG Keyless, το πρώτο σύστημα mobile check-in, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα ως κλειδιά δωματίου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει, επίσης, μια ποικιλία από καινοτόμες ανέσεις και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους επισκέπτες να διατηρήσουν ένα υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής, ενώ στο χώρο συμπεριλαμβάνεται και μια εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, υπηρεσία ποδηλάτων και πολλά ακόμη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η διατροφή, αφού και στο πρωινό και στα γεύματα διατίθεται μεγάλη ποικιλία από υγιεινές και φρέσκες επιλογές.

Το Element Me’ aisam βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Ντουμπάι, σε κοντινή απόσταση από το Dubai Sports City και το κέντρο της πόλης.