Η Marriott International ανοίγει το δεύτερο ξενοδοχείο της στη Λευκορωσία

mhpmc_phototour07

H αλυσίδα Marriott International ανοίγει το δεύτερο ξενοδοχείο της στη Λευκορωσία, μετά το Minsk Marriott Hotel στην πρωτεύουσα της, το πρώτο 5αστερο ξενοδοχείο.

Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Svisloch και αποτελείται από 217 deluxe δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 25 σουιτών. Η διακόσμηση είναι απλή με στοιχεία από την πολιτισμική κληρονομιά της Λευκορωσίας, με φυσικά χρώματα και υλικά να δημιουργούν ένα ήρεμο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μία γκάμα από υπηρεσίες στις αθλητικές και ψυχαγωγικές του εγκαταστάσεις, με το γήπεδο 3000 θέσεων να εντυπωσιάζει, μαζί με τα καφέ, τα εστιατόρια, την αίθουσα εκδηλώσεων Falcon Ballroom, χωριτικότητας 600 ατόμων, 8 συνεδριακές αίθουσες,γυμναστήριο, το σπα, το γήπεδο τέννις και σκουός, αλλά και ένα ολόκληρο σινεμά.

Δείτε τη δήλωση:

“We want our guests to experience forward-thinking, aesthetically pleasing spaces that help foster their inventive nature,” said Matthew Carroll, vice president, Marriott Hotels. “Marriott Hotels has consistently pushed the boundaries of innovation in travel to create experiences that inspire and push our guests’ creativity.”

mhpmc_phototour01

mhpmc_phototour04   mhpmc_phototour05

mhpmc_phototour03