Η Marriott International ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου Residence Inn by Marriott στον Παναμά

Η ιδιοκτησία 144 δωματίων αποτίει φόρο τιμής στον ζωντανό πολιτισμό και την ιστορία του Παναμά με τοπικές πινελιές σχεδιασμού.

Η Marriott International ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του πρώτου Residence Inn στην πόλη του Παναμά. Με ιδιοκτησίες που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Αμερική, το Residence Inn είναι παγκόσμιος ηγέτης στο τμήμα διαμονής μεγαλύτερης διάρκειας.

Το Residence Inn Panama City, που βρίσκεται στο Pacific Centre Punta Paitilla, μία από τις πιο δυναμικές γειτονιές της πόλης, σχεδιάστηκε προσεκτικά για να αποτυπώσει τον ζωντανό πολιτισμό και την ιστορία του Παναμά. Διαθέτει 144 καλά εξοπλισμένες ευρύχωρες σουίτες που κυμαίνονται από 440ft2 έως 840ft2 και το ξενοδοχείο προσφέρει στους ταξιδιώτες μια νέα επιλογή στον τομέα των παραθεριστικών διακοπών, συνδυάζοντας άνεση και στυλ.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επιπλέον ανέσεις, όπως δωρεάν υπηρεσία παράδοσης προϊόντων και καθημερινό ζεστό πρωινό, 24ωρη αγορά, κοινόχρηστο χώρο πλυντηρίων και υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Για τους επισκέπτες που αναζητούν γευστική εμπειρία πλήρους εξυπηρέτησης, το εστιατόριο και το σαλόνι στο Sky Lobby προσφέρουν τοπική κουζίνα συνδυασμένη με τοπικά κοκτέιλ.

Για να φέρει τη ζωντανή κουλτούρα και την ιστορία του προορισμού στη ζωή σε ακίνητα, το Sky Lobby αποτίει φόρο τιμής με έναν χάρτη του Παναμά που δημιουργήθηκε από τον αρχιτέκτονα Maritza Lantry χρησιμοποιώντας ανάγλυφες ξύλινες σανίδες. Το εστιατόριο διαθέτει vintage δάπεδα, παρόμοια με αυτά που βρίσκονται στο Caso Viejo, ενσωματώνοντας ασημένιες πινελιές για να αντιπροσωπεύσουν τη μητροπολιτική πλευρά του Παναμά.

Το Residence Inn Panama City προσφέρει κοντά σε 2,153ft2 χώρου συσκέψεων με φυσικό φωτισμό και ενσωματωμένη τεχνολογία πολυμέσων. Ομάδες έως 100 μπορούν να επωφεληθούν από ευέλικτες αίθουσες συσκέψεων και αφιερωμένους χώρους συγκέντρωσης για γεύματα, περιόδους ξεμπλοκαρίσματος, συναντήσεις one-on-one και πολλά άλλα.