Η Marriott golf και στη Νότιο Αφρική

Η Marriott golf συνεχίζει τη διεθνή της επέκταση με μια νέα ξενοδοχειακή εγκατάσταση στη Νότιο Αφρική, το Arabella golf Club, κοντά στο Cape Town. 

Σε μια μοναδική τοποθεσία, που χαρακτηρίζεται από τα όρη Kogelberg και τον ποταμό Bot, το Arabella Golf Course αποτελεί τον ιδανικό χώρο για εκείνους που έχουν πάθος για το golf και θέλουν να απολαύσουν τέτοιου είδους διακοπές. Το γήπεδο golf θεωρήθηκε ήδη ως ένα από τα 10 καλύτερα τερέν στη Νότιο Αφρική και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Peter Matkovich το 1999. Από τότε πολλοί ήταν εκείνοι οι διάσημοι, που επισκέφθηκαν αυτό το γήπεδο και απόλαυσαν την εμπειρία Arabella Golf. 

Το ξενοδοχείο σε αυτήν την τοποθεσία προσθέτει, αδιαμφισβήτητα, μια ευκαιρία στους επισκέπτες της Marriott να συνδυάσουν μια πρώτης κλάσης ταξιδιωτική εμπειρία, διαμονή, και φυσικά εξάσκηση στο αγαπημένο αυτό σπορ.

Όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση, το στοιχείο που κυριαρχεί είναι το ξύλο και η πέτρα προσδίδοντας μια αίσθηση ταξιδιού μέσα στην φύση. Το ξενοδοχείο προσφέρει και εσωτερική και εξωτερική πισίνα, τεραστίων διαστάσεων, ανάμεσα πάντα στο πράσινο στοιχείο.

Σε συνδυασμό φυσικά με την πισίνα, υπάρχουν, επίσης, υπηρεσίες για σάουνα, μασάζ και spa, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία στους επισκέπτες. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνονται γυμναστήριο, εστιατόριο, και μπαρ με απίστευτη, φυσικά, θέα, τόσο του γηπέδου όσο και των αθλητών που επιδίδονται στο golf.

Πέραν, αυτών των παροχών, το ξενοδοχείο προσφέρει και αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων τεραστίων διαστάσεων και μεγάλης χωρητικότητας, με ταυτόχρονη υπηρεσία για catering εφόσον ζητηθεί.

Όλοι οι χώροι εσωτερικά είναι διακοσμημένοι με έργα τέχνης ντόπιων καλλιτεχνών που δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στο χώρο, και χρωματίζουν ακόμη περισσότερο τα φυσικά στοιχεία των εγκαταστάσεων.