Η Marriott σταματάει τις ξενοδοχειακές της επιχειρήσεις στην Κούβα μέχρι τον Αύγουστο!

Το Four Points by Sheraton Havana, στην Κούβα, αναμένεται να σταματήσει να λειτουργεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020, τουλάχιστον ως προς την διαχείριση από μέρους της Αμερικανικής εταιρείας.

Η Marriott θα αναγκαστεί να τερματίσει τη διαχείριση των Four Points Havana και, μαζί με άλλες αμερικανικές ξενοδοχειακές εταιρείες, θα απαγορευτεί η εκμετάλλευση οποιωνδήποτε ακινήτων στην Κούβα λόγω της νέας οδηγίας από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Εκπρόσωπος της Marriott επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δεν θα μπορέσει να ανοίξει άλλα ξενοδοχεία που είχε προγραμματίσει στην Κούβα.

Η Starwood Hotels, που αργότερα εξαγοράστηκε από την Marriott, άνοιξε το Four Points Havana το 2016 με την έγκριση της αμερικανικής κυβέρνησης και ανανεώθηκε η άδεια λειτουργίας του το 2018.

Είναι πιθανό ότι το ξενοδοχείο θα ανοίξει ξανά υπό νέα διαχείριση, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό. Όπως και να έχει είναι απίθανο να γίνει μια ομαλή μετάβαση στα τέλη Αυγούστου, οπότε και το ξενοδοχείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.